***JÄÄR

Marsi ja Neptuuni vastaseseis (täpne aspekt kolmapäeval) muudab sind küll tundlikumaks ja hoolivamaks, kuid võib kaasa tuua ka keerukusi. Eriti just neile, kes peavad olema asjalikud ja täpsed, eriti raha- ja äriasjades. Samas võid loomingulises plaanis olla väga viljakas. Tervise osas peaksid end samuti hoidma — kindlasti ei tohiks unega koonerdada ega ka mõnuainetega liialdada. Romantilises liinis head seisud.

***SÕNN

Võimalik, et sellel nädalal tekkib olukord, kus sa pead välja vahetama keti kõige nõrgema lüli. Seega, kui su töödes ja tegemistes on puudujääke, siis oleks viimane aeg need likvideerida.
Kui sul on probleeme tervisega, siis nüüd on õige aeg selles osas midagi otsustavat ette võtta — näiteks soosib nädal suitsetamise mahajätmist või mõnest muust pahest vabanemist. Samas ära mõnest uuest pahest kinni haara — nädal võib olla seotud kiusatuste ja ahvatlustega.

***KAKSIKUD

Kodu, majapidamise või siis lapse-lastega nõuab ehk nüüd rohkem tähelepanu. Pead ehk selles vallas midagi muutma või toimub mingi väline sündmus, mis sunnib sind oma suhtumist muutma. Majapidamises peaksid olema ettevaatlik nii kodukeemia kui ka tulega. Romantilises plaanis võid sattuda suhtesse, mis võib kaasa tuua kas skandaali või tekib juba vanas suhtes midagi võimuvõitluse taolist. Probleemiks on armukadedus.

***VÄHK

Sellel nädalal ei tohiks langetada olulist otsust minevikukogemusele toetudes. Sinu suhe mineviku ja mälestustega ei pruugi olla kõige objektiivsem — näed asju kas läbi mustade või siis roosade prillide. Samas võib minevikuga seostuda ka mingi ootamatus või üllatus — näiteks ilmutab end ammu kadunud tuttav või midagi seesugust. Oma koduses majapidamises peaksid olema äärmiselt hoolikas ümberkäimisel elektri, kodumasinate ja muu tehnikaga — eriti nädala teises pooles.