***JÄÄR

Marsi ja Uraani trigoon mõjub läbi nädala — suurepärane võimalus vabaneda just füüsilises plaanis sellest, mida sa enam ei vaja. Sul on nüüd selgem pilt ka kaugemate tulevikuplaanide osas — näed avaramat perspektiivi ja saad aru, mida pead edasiliikumiseks tegema. Romantilises ja eriti seksuaalses plaanis võib esineda mõningaid liialdusi või piiride kompamisi, mis siiski ei tohiks probleeme kaasa tuua.

***SÕNN

Algav nädal on lausa suurepärane selleks, et oma koduses majapidamises midagi energiamahukat ette võtta, mille tagajärjel midagi olulist muutub. Ümberehitused, uus mööbel, uus disain — kõik see sobib nädala mõjudega. Ka suhte tasandil soosib nädal just lähisuhetega seonduvat. Kui sinu ja pereliikmete vahel on viimasel ajal olnud võõrandumist, siis nüüd on võimalik olukorda parandada.

***KAKSIKUD

Selle nädala tempo peaks olema meeldivalt kiire, mistõttu õnnestub sul paljud asjad kiiresti korda ajada. Sul on palju uusi ideid, mida üritad ka kohe ellu viia — ürita siiski kiirustamist vältida ja mõtle kõik korralikult läbi. Merkuuri-Marsi ühendus võib sind muuta vaidlushimuliseks ja ülikriitiliseks. Nädala teises pooles pead olema tasemel ning end mitte lõdvaks laskma — oluline on olla vastutusvõimeline ning oma sõna pidada.

***VÄHK

Aeg soosib elu materiaalset ja praktilisemat poolt. Kui oled kõik korralikult läbi mõelnud, siis on õige aeg osta vajalik asi või midagi müüa ja turustada. Kuid Päikese asend on selline, mis võib muuta sind kriitiliseks ja norivaks. Või kohtad ise sellist inimest, kes heidab sulle ette täiesti mõttetuid pisiasju. Nädala teine pool ei sobi oluliste otsuste langetamiseks ega ka mingite lepingute sõlmimiseks.