***JÄÄR

Marss on Jääras ja teeb sekstiili kommunikatsiooni ja intellektisümboli Merkuuriga. Niisiis on nädal lausa suurepärane selleks, et aktiivselt suhelda, luua uusi sõprussuhteid (suhteid ühiste huvide ja hobide pinnalt) ning püüda asju vaadata originaalsest vaatenurgast. Su mõistus lõikab nagu nuga võid, samuti oled väga kiire ja kohanemisvõimeline. Suhe mõne Kaksikuga võib äärmiselt huvitavaks kujuneda.

***SÕNN

Kõige olulisem on nüüd sotsiaalne ja ühiskondlik liin. Mida aktiivsem oled ja mida rohkem erinevaid projekte sul käsil on, seda olulisem on nädal. Ühelt poolt on su võimalused lausa suurepärased, kuid samas on ka kerge oht teha midagi, mis võib sulle halba valgust heita. Kõige olulisem on oma sõna pidada ja usaldust mitte kuritarvitada. Armuasjade sfääris võib olla palju ebaselget, aga ka salapärast ja müstilist.

***KAKSIKUD

Käes võib olla habras tasakaaluhetk, kus sinu ja mõne su partneri vahel on palju tundlikku ja mõnevõrra keerulist või arusaamatut energiat, millega tuleb osata õigesti ümber käia. Kui sul tekib suhe või teeb keegi lihtsalt mingi ettepaneku, võid kergesti üle reageerida või jätta endast vale mulje. Seega on nüüd eriliselt vajalik olla aus, siiras ja otsekohene. Kui millestki kohe aru ei saa, ära häbene üle küsida.

***VÄHK

Kui sul juhtub olema palju tööd, siis võib uus nädal kujuneda üsna närvesöövaks. Võimaluse korral hoia madalat profiili ja ära võta enda peale mingeid lisakohustusi. Ka peaksid oma tervisele suuremat tähelepanu pöörama ning jälgima tervislikke eluviise. Nädal ei sobi mingite uute dieetidega katsetamiseks ega ka treeningute alustamiseks. Suhete sfääris segunevad nüüd rohkem isiklikud ja ühiskondlikud suhted. Võimalus luua kasulikke kontakte.