***JÄÄR

Nüüd tasuks sul oma mõttekäike rohkem kontrollida ning seista hea selle eest, et sa ei langeks mingi sundmõtte või kinnisidee mõju alla. Sulle meeldivad nüüd eksootilised ja tundmatud teemad, kuid sa võid neist hetkel valesti aru saada. Kuid Marsi asend on äärmiselt õnnelik, mistõttu kasuta seda nädalat selleks, et võimalikult palju asju käima lükata. Käes on aeg oluliste ja pikaajaliste projektide alustamiseks!

***SÕNN

Algaval nädalal on oht, et näed asju veidi vales valguses — eriti just seoses võimalike muutustega. Teisel tasandil võib sul nüüd tulla tegemist asjade, olukordade ja suhetega, mis enam ei toimi või kus ilmuvad välja probleemid ja puudujäägid. Mingi suhe võib valmistada peavalu, mõni tehnikavidin streikida, mõni ese kaduda — mida iganes. Ka ei maksa praegu midagi parandama, puhastama ega uuendama hakata.

***KAKSIKUD

Nüüd on olulised kõik üks-ühele suhted. Päikese kvadraat Neptuuniga võib sinu suhtemaastiku muuta keeruliseks, kaootiliseks ja arusaamatuks — võimalik on nii üksteisest möödarääkimine kui ka otsene hämamine ja valetamine. Ka tuleks võimaluse korral hoiduda nii võlgu võtmast kui ka laenu andmast. Seevastu Marsi asend soosib kõike eksootika ja sulle tundmatute teemadega tegelemist. Hea aeg nii reisi kui ka mingite õpingute alustamiseks.

***VÄHK

Sellel nädalal peaksid sa hoidma oma tervist — eriti just närve. Kui sul on palju tööd — eriti vaimset — siis peaksid kindlasti leidma õige töö ja puhkuse vahelise tasakaalu. Süüa võiksid vähem, aga kvaliteetsemalt. See eest und ja niisama rahulikku meditatsiooni võiksid endale rohkem lubada. Kui tunned suurt närvipinget või lihtsalt ebakindlust mingi olukorra ees, siis pole alkohol küll mingi lahendus.