***JÄÄR

Päikese ja Marsi lähenev kvadraat (täpne seis 13. septembril) annab sulle lähiajal palju energiat ja pealehakkamist. Kui viimasel ajal on olnud mingeid takistusi ja asjad pole üldse liikunud, siis selle aspektiga suudad sa kõik jälle käima lükata. Jälgi vaid seda, et sa üle ei pingutaks ega teiste üle domineerima ei hakkaks. See nädal soosib aga kõike töö ja karjääriga seonduvat — selles liinis on võimalik heastada vanu vigu ja viia läbi vajalikke muudatusi.

***SÕNN

Nädal annab sulle võimaluse rohkem nautida ja tunnetada endas uut energialainet. Ka võib sul olla rohkem juhuslikku õnne või koged lihtsalt enam meeldivaid hetki. Alates kolmapäevast hakkab mõjuma Veenuse ja Pluuto kvadraat, mis on seotud kire, armukadeduse, kadeduse, kontrollivajaduse ja ka tülidega mitmesuguste hüvede ja privileegide pinnalt. Su tunded oma partneri suhtes võivad nüüd kõikuda seinast seina.

***KAKSIKUD

Päikese ja Pluuto trigoon aitab sul vabaneda mineviku mõjudest, lasta lahti kõigest sellest, mille aeg on ümber saanud. Nüüd on ka parim võimalus teha kodu ja majapidamisega seonduvas loovaid muutusi — eelistatud on remont, koristus- ja puhastustööd. Peresuhetes võid samuti näha ja märgata neid jõudusid, mis aitavad suhteid lähedastega paremaks muuta. Veenuse asend on aga selline, mis manitseb sind mitte võtma liigseid riske — eriti muidugi romantilises liinis. Ent nädalas on kirge!

***VÄHK

Päikese ja Pluuto trigoon muudab su mõtted selgemaks ja vähendab kahtlusi eelkõige iseenda suhtes. Tunned et oled läbilöögivõimeline ja see lisab sinusse tubli annuse eneseusku. Aspekt soosib kokkulepete sõlmimist, lepingute allkirjastamist. Sinu ja su partneri vahel on palju loovat väge, mis muudab eriti just vaimse koostöö igati viljakaks. Nädala teises pooles tuleks eelkõige peresuhetes olla leebe ja taktitundeline ning mitte välja näidata oma võimalikku rahulolematust.