***JÄÄR

Jätkuvalt on aeg soodne just töö ja argiasjadega seotud liin. Sobiv nädal selleks, et probleemid ja vajakajäämised oma töödes-tegemistes kõrvaldada. Hea nädal ka selleks, et tervisega seonduv suurema kontrolli alla võtta — võiks algust teha mingite treeningutega või juurutada uus kasulik harjumus. Samas võiks suhetes teistega hoida keel rohkem hammaste taga ja mitte sekkuda sinna, kuhu sind ei vajata.

***SÕNN

Endiselt soosib planetaarne skeem elu kergemat ja meeldivamat poolt. Nüüd on kergem leida rahuldust nii kehale kui vaimule, saada kokku nendega, kellega sul on põnev ja huvitav. Sinu sarm ja karisma tulevad nüüd rohkem esile, mistõttu oled populaarne igas seltskonnas. Probleemiks võib olla mõningane laiskus ja soovimatus tegeleda igapäevaste kohustustega. Ja kui sul juhtub palju tööd olema, võid sattuda kolleegide või bossi kriitikatule alla.

***KAKSIKUD

Kõik see, millele sa toetud ja mis annab sulle kindlustunnet, on sellel nädalal suurepärases seisus. Sind võib rõõmustada nii kodu kui perekonnaga seonduv, kui ka mõni kauge mälestus, mis tundub eriliselt helge. Kui aga oled riski ja uute kogemuste peal väljas, võid sattuda üsna äärmuslikesse olukordadesse. Seega ära sellel nädalal otsi uut ja erutavat, vaid keskendu vanade läbiproovitud hetkede nautimisele.

***VÄHK

Suurepärane nädal selleks, et teha kellegiga konkreetset koostööd, luua kasulikke sidemeid, sõlmida lepinguid. Ka võib keegi anda sulle hea idee, mis osutub sulle kasulikuks. Siiski ei sobi nendeks tegevusteks reede, laupäev ega pühapäev. Samas võib kõik mineviku, mälestuste, harjumuste ja ka koduse olukorraga seonduv tuua kaasa sisemist pinget, kahtlusi, süütunnet, süüdistamist.