JÄÄR

Praktilisel tasandil võib päikesevarjutus sinu nn. „rahamajas“ tähendada raha ja omandiga seotud ebastabiilsust või äärmuslikkust. Ka märksõnad „kogunemine, kogumine, kasutamine, väärtused, oskused“ võivad tõusta võtmesõnadeks. Psühholoogilises plaanis võid tunda, et sinu vajadused pole piisavalt rahuldatud või et omad asju-suhteid, mis sulle tegelikult täit rahuldust ei paku. Või et omad midagi, mis on sulle hoopis koormaks. Ka võid osta või omandada mõne asja või privileegi, mis aga valmistab sulle pettumuse — „see pole ikka see, ma eeldasin hoopis midagi muud“ jne. Kindlasti ei sobi nädal keeruliste tehnikavidinate ostmiseks — oht saada varjatud defektiga või lausa praak toode. Kuid positiivsel juhul võid sellel nädalal aru saada, mis on sulle tegelikult oluline ja tähtis.

SÕNN

Reede öösel kell 3.25 leiab Sõnni 19 kraadis aset osaline päikesevarjutus. Eestis seda öösel loomulikult füüsiliselt ei näe, kuid varjutuse astroloogiline mõju toimib sellegipoolest.
Kuna Päike sümboliseerib Ego, minatunnet ja individuaalsust, võid end tunda mõnevõrra segaduses olevana. Võimalik, et kaotad korraks sihi silme eest või koged kerget identiteedikriisi. Harjumuslik enesetunnetus võib korraks kaduda ja see võib tuua nii ilmutuslikku äratundmist kui ka hirmu ja ärevust. Parim, mida sa nüüd teha saad, on võtta ennast nii nagu sa oled ja püüda lahti saada rahulolematusest. Otsi lepitust iseendaga, ära mõista end hukka, ära võrdle end pidevalt teistega. Sa oled Kordumatu Muster Universumi Kangas — seega naudi end sellisena, nagu Jumalik plaan sind on loonud!

KAKSIKUD

Su hinges ärkab nüüd ellu igatsus ilu ja harmoonia järele — tunned, et oled võimeline vastu võtma palju armastust. Su alateadvuse salapärases kambris puhuvad poeetilised tuuled, mis panevad looma — kirjutama, maalima, luuletama. Tunned suurt vajadust jagada oma selliseid meeleolusid teistega. Sind köidab nüüd kõik salapärane ja müstiline — paned tähele märke ja endid, mida ennem ei märganud. Kõik su ümber justkui räägiks sinuga — saad järsku aru, mida tähendab mõiste Ühendväli — kõik ongi üks, eraldatud on vaid illusioon. Kui sa aga selliste teemadega pole harjunud tegelema, tunned lihtsalt suuremat armastust kõige vastu.

VÄHK

Hoovused alateadvuse sügavustest mõjutavad sind nüüd tavalisest tugevamal määral. Unenäod või lausa poolilmsi nähtud visioonid võivad tekitada kas veidi kõheda või vastupidi — joovastava tunde, et elu on salapärane, mitmedimensiooniline ja lõpmatute võimalustega! Sa paned nüüd tähele väga peeneid ja vaevutajutavaid vibratsioone, oled justkui „võimendi“ nähtamatu ja nähtava maailma vahel. Seda enam jälgi, mida sa vastu võtad ja ürita mitte sattuda negatiivse energia lainele, väldi infomüra ja mõtle positiivseid mõtteid. Nädala teisel poolel võivad seguneda mõisted „suhted“ ja „saladused“.
Päikesevarjutus Sõnnis ehk Vähi 11. solaarmärgis võib muuta olulisemaks sinu suhted nii sõprade kui ka erinevate rühmade ja gruppidega.