***JÄÄR

Marsi teisipäevane kvadraat Neptuuniga mõjub terve nädala jooksul. See aspekt võib tekitada sinus veidraid ja kummalisi mõtteid, milledel ei pruugi reaalsusega olla mingit seost. Sa võid kergesti komistada „vale” mõtte otsa või teed asjad lihtsalt kole keeruliseks. Võid olla ka ülitundlik nii kehaliselt kui hingeliselt. Liikluses ja muudes liikumisega seotud tegevustes ole ettevaatlik.

***SÕNN

Algaval nädalal peaksid eelkõige raha- ja äriasjus säilitama kaine meele ja tasakaalukuse. Kui lased end emotsioonidest kanda, võid osta midagi sellist, mida sa tegelikult üldse ei vaja. Ka on nädal ebasoodne kalli ja keeruka tehnika ostmiseks — küll aga sobiks osta kunsti või siis hankida endale talisman või amulett. Romantilises plaanis on sulle nüüd oluline vaimne klapp ehk siis intellektuaalne stimulatsioon.

***KAKSIKUD

Nii Päike, Merkuur kui ka Marss liiguvad Kaksikutes. Teisipäeval teeb Neptuuniga kvadraadi Marss, reedel Merkuur ning pühapäeval Päike. Seega võib tulla üsna keeruline ja mitmeplaaniline nädal, kus sul võib olla raske asjadest õigesti aru saada. Hea nädal fantaseerimiseks ja loominguks, ebasoodne äri- ja rahaasjadele. Samuti peaksid hea seisma selle eest, et sa ei teeks midagi sellist, mis võib kahjustada su mainet.

***VÄHK

Neptuuni poolt pingestatud Päike, Merkuur ja Marss asuvad kõik Kaksikutes, mis Vähi jaoks on hingesügavuste ja alateadvuse solaarmärk. Seega hoidu nüüd liigsest psüühilisest pingest — ära koonerda unega ning ära piitsuta end liigse kohvi või energiajookidega. Tee vaid seda, mida tingimata pead tegema, ära koorma end lisakohustustega. Kui pead kiirustama, võid kergesti midagi segamini ajada või ära kaotada.