***JÄÄR

Nädalas võivad kulmineeruda paljud ühiskondlikud protsessid. Kui oled lasknud asjadel isevooluteed minna, tabab sind nüüd kriitika või tagasilöök. Kui aga oled olnud tasemel, naudid tunnustust ja populaarsust. Nii või teisiti pead nüüd keskenduma poolikute ettevõtmiste lõpetamisele või siis uute alustamisele. Kõige selle juuures peaksid aga eriti hoolikas olema igasuguste juriidiliste nüansside suhtes.

***SÕNN

Suhete liinis tuleks endiselt hoida ausat ja selget joont — eriti just ühiskondlike suhete tasandil võib ette tulla arusaamatusi ja üksteisest möödarääkimisi. Lepingute sõlmimisel ja koostöö alustamisel tuleks rangelt jälgida seadust ning endale kõik puust ja punaselt selgeks teha. Uues nädalas võivad isikikud suhted-kohtumised põimuda rohkem ühiskondlikega. Samuti aitab su isiklik sarm ja suhtlemisoskus nüüd luua vajalikke töised kontakte.

***KAKSIKUD

Merkuuri ja Pluuto ühendus mõjub sulle vastuoluliselt — on ju Kaksikute valitseja Merkuur väga kiire, liikuv ja suhtlemisaldis. Kuid olles nüüd Kaljukitses ja lisaks veel ka Pluutoga ühenduses — seis viitab põhjalikkusele, süvenemisele, analüüsile. Sind võib kummitama hakata koguni mõni kinnisidee või sundmõte. Või oled siis ebakaksikulikult kahtlustav, umbusklik ja tõrjuv. Teisipäeval ja ka kolmapäeva ennelõunasel ajal võid Kaksikute täiskuu mõjul olla ülitundlik ja dramaatiline.

***VÄHK

Jätkuvalt võid tunda rõõmu väikestest ja lihtsatest asjadest, olla rahul oma tööde ja tegemistega. Parim nädal ka detailidesse süvenemiseks, millegi tõsiseks uurimiseks. Samas võib suhete liinis esineda kahtlusi, kinnisust, tõrjuvat hoiakut. Keegi võib sulle kuidagi survet avaldada või üritada sulle mingit ajupesu korraldada. Täiskuu mõju võib sind teisipäeval ja kolmapäeval muuta üliemotsionaalseks.