***JÄÄR

Jaanimöll on läbi saanud ja nüüd on õige aeg aeg maha võtta ja lasta vaikusel ja rahul end hellitada. Nädala fookus on perekondlikel asjadel, kodu ja majapidamisega seonduval. Samas võib selles vallas tekkida ka pingemoment. Suhted koduste või lähedastega vajaksid nüüd diplomaatilist lähenemist. Nädal sobib oma kodu kaunistamiseks — osta seinale mõni maal või värvi üle tuhmunud pinnad.

***SÕNN

Nädala mõjud on seotud eelkõige mõtetega, mis sulle pähe tulevad. Võimalik, et kui käid teistele välja mingi idee või plaani, kohtab see üllatuslikult suurt vastuseisu. Seega nõuab nädal sinult seda, et sa oma mõtted võimalikult korrektselt sõnastaksid. Ka romantilises plaanis on nüüd väga oluline see, et saaksite rääkida millestki, mis teid mõlemaid huvitab. Vastasel korral on vaidlus või isegi tüli kerge tulema.

***KAKSIKUD

Esmaspäev ja teisipäev on Kaksikute jaoks väga soodsad päevad — kasuta siis neid päevi maksimaalselt! Nädal tervikuna on olulisem ja tähtsam just materiaalses plaanis — rahaküsimused, ost, müük jne. Siin võib kergesti mängu tulla kadeduse moment. Kindlasti ei maksaks nüüd ei võtta ega ka anda laenu, samuti ei tasu mingit oma vidinat kellelegi kasutada anda. Igaks juhuks tuleks olla ettevaatlikum ka loomadega.

***VÄHK

Vähis liikuva Veenuse reedene (mõju läbi nädala) opositsioon armukadeda ja omastava Pluutoga toob fookusesse nii iha kui viha. Seega esineb suhete liinis palju äärmusi, paljud suhted võivad olla väga intensiivsed ja dramaatilised. Samas mõjub nädala esimeses pooles ka Veenuse-Neptuuni trigoon, mis pehmendab Pluuto vibratsioone. Nädala teine pool võib kujuneda äärmiselt sündmusterohkeks.