***JÄÄR

Veenuse ja Marsi koosliikumine Jäära märgis muudab su eluhetked kirglikumaks ja jõulisemaks. Võimalik, et surud oma ideid ja veendumusi teistele peale ning üritad end iga hinna eest kehtestada — just suhete vallas ja seltskondlikus plaanis. Samas võid Päikese-Neptuuni ühenduse mõjul olla hajameelne ja oma asju kaotada või unustada kokkulepitud kohtumisi. Aga su loominguline tase on kõrgseisus.

***SÕNN

Veenus koos Marsiga liigub Jääras, mis Sõnni jaoks on alateadvuse ja sügavate loominguliste energiate märk. Seega avab nädal su alateadvuse väravad ja eelkõige võib see omakorda seonduda suhete ja seksuaalsusega. Veenus-Marss on alati seotud kirega ning olles sinu hingejõudude märgis, võimaldab selline seis edukalt ühendada füüsilised ja hingelised energiad.

***KAKSIKUD

Sellel nädalal peaksid olema eriti tähelepanelik just sotsiaalses-ühiskondlikus plaanis. Võid teha midagi, mis su mainet ja prestiiži kahjustab. Samuti võid oma võimeid ja sotsiaalseid oskusi kas siis ülehinnata või hoopis alahinnata. Olulisi töö ja karjääriga seotuid otsuseid pole soovitav langetada või kui seda peab ilmtingimata tegema, siis tuleks kaasata pädev asjatundja.

***VÄHK

Kui tunned, et mõte jookseb kinni ja uusi ideid napib, siis liigu ise rohkem! Füüsiline liikumine paneb ka mõtted liikuma. Teisel tasandil peaksid nüüd jälgima, et sa ei laseks oma mõttemaailma sisse selliseid mõtteid, mis sinus sisemist kahtlust külvavad. Keegi võib üritada näiteks kõigutada sinu usku või maailmavaadet. Ka laiemas plaanis vajaks see info, mis sinuni jõuab, hoolikat ülekontrollimist.