***JÄÄR

Sellel nädalal võivad esile kerkida saladused ja varjatud asjaolud, mis võivad sind kas segadusse ajada või hoopis inspireerida ja panna asju uuest vaatenurgast nägema. Seega võid positiivsel juhul olla äärmiselt loominguline ja näha asjade vahel selliseid seoseid, mida sa tavaliselt ei märka. Reede öösel siseneb Jäära Marss ning reede õhtul ka Veenus — seega võib nädalalõpp kujuneda vägagi kirglikuks!

***SÕNN

Veenuse ja Marsi koosliikumine muudab nädala vibratsioonid kirglikumaks. Samas võib probleemiks olla armukadedus (eriti laupäeval ja pühapäeval) või lihtsalt soov oma partnerile mingeid tingimusi esitada. Ka tuleks sul nädalavahetusel avalikes kohtades eriti tähelepanelik olla, et mitte oma asju kaotada või lasta pihta panna. Soositud on tegelemine kunsti ja loominguga.

***KAKSIKUD

Merkuuri ja Saturni sekstiil annab sulle nüüd seda nii vajalikku püsivust, mida sul tavaliselt alatihti napib. Seega siis suurepärane nädal selleks, et võtta ette midagi, kus on vaja kannatlikkust ja süsteemset lähenemist. Nädala esimene pool on igati soodne ka uute sotsiaalsete kontaktide loomiseks, oma ühiskondliku maine ja imidži parandamiseks. Isiklik ja ühiskondlik on rohkem omavahel põimunud.

***VÄHK

Sellel nädalal eelista vaimutoitu rasvasele praele — vajad nüüd selliseid elamusi, mis pakuks su hingele kosutust. Soositud on kõik kunsti ja müstikaga seonduv. Ka intiimses plaanis vajad nüüd sellist partnerit, kes suudaks sulle pakkuda midagi erilist just vaimses ja hingelises plaanis. Laupäeval ja pühapäeval võiksid koos pere või lähedastega midagi vaimu turgutavat ette võtta.