***JÄÄR

Jäära valitseja Marss on ühenduses Päikesega ning sekstiilides Uraani ja Jupiteriga.
Seega on terves nädalas sinu jaoks tugev ja võimas energia, mida saaksid ära kasutada eelkõige just vaimses töös, oma ideede propageerimises ja selgitamises. Oled korraga nii originaalne (Uraan) kui ka efektiivne ja produktiivne (Jupiter). Kasuta nädalat selleks, et alustada uute ja tuleviku seisukohalt oluliste ettevõtmistega!

***SÕNN

Tõotab tulla igati õnneliku mõjuga nädal eelkõige just praktilises liinis. Raha- ja äriasjades võib aset leida soodne areng, mis paneb asjad sulle soovitud suunas liikuma. Sobib osta suuremaid ja kalleimaid asju. Aga eelkõige on aeg sobilik selleks, et teadvustada endale enda tegelikud vajadused — mida sa tegelikult kõige rohkem vajad, ilma milleta sa hakkama ei saaks? Peresuhetes või suhetes lähedastega on sellel nädalal mõnusat kooskõla.

***KAKSIKUD

Pühapäeval leiab Kaksikutes aset täpne Päikese-Marsi ühendus. Kuid mõju on tuntav terve nädala jooksul. Niisiis peaks tulema üsna aktiivne nädal, mil tunned vajadust tegutsemiseks. Võimalik, et pingutad millegagi üle ja siis pead selgitusi jagama. Aga aeg on suurepärane initsiatiivi haaramiseks ning uute oluliste projektide käivitamiseks. Samas hoia kodustes suhetes selgust ja ausust.

***VÄHK

Nädala märksõnadeks on loovus, fantaasiarikkus ja oskus näha asju uudsest vaatenurgast. Su alateadvus on väga aktiivne, andes sulle läbi (unenäo)sümbolite märku sellest, millele peaksid tähelepanu pöörama. Seega oleks sellel nädalal kasulik olla võimalikult palju omaette, sest suures saginas ei pruugi sa oma hingesügavusest saabuvaid signaale tähele panna. Õige aeg ka selleks, et hankida endale amulett või talisman.