***JÄÄR

Marsi ja Uraani kvadraat muudab algava nädala sinu jaoks üsna ettearvamatuks, muutusterohkeks ja pinevaks. Nädala märksõnadeks võiksid olla „plahvatus, ootamatused, surve, mõjutamine, mässumeelsus, allumatus, konkurents, võitlus“. Seda muidugi eeldusel, et oled ühiskonna aktiivne hammasratas ega varja end kusagil vaikses metsatalus. Kuid isegi puhates ja omaette olles tunned mingit sisemist rahutust ja ärevust.

***SÕNN

Veenuse ja Saturni ühendus võib eriti nädala teises pooles tekitada sinus ülemäära tõsise ja asjaliku meeleolu. Sul on raske end vabalt tunda, kuna vaatad end liiga palju kõrvalt ja kontrollid pidevalt oma kehakeelt. Marsi pingeline ja äkiline asend võib luua olukordi, kus pead kokku puutuma täiesti uute teemadega ning käigupealt juurde õppima uusi oskusi. Reisimise, välismaa ja ka juriidilise asjaajamisega seonduv võib kaasa tuua ootamatusi või ebatavalisi arengud.

***KAKSIKUD

Sulle võib nüüd tunduda, et midagi on oma vormi ja olemust muutmas. Paljud olukorrad ongi ehk jõudnud faasi, kus muutus tundub lausa paratamatu. Samas ongi sul nüüd suurepärane võimalus vigade paranduseks, praagi likvideerimiseks. Laiemas plaanis on õige hetk loobuda kõigest sellest, mille aeg on ümber saanud. Märksõnadeks on „vabanemine“ ja „puhastumine“. Seda nii tervise ja organismi energeetika tasandil kui ka suhete liinis.

***VÄHK

Selles nädalas võivad kulmineeruda sinu jaoks olulised hetked — kas siis mingi sündmuse kõrghetk või mingi tulemuse kättejõudmine. Tunda annab tugev konkurents ja võitlus paremate positsioonide pärast. Seis on seda pingelisem, mida suurem on su sotsiaalne vastutus ja mida rohkem sinust sõltub. Kui töötad tagasihoidlikul „halli hiirekese“ ametikohal, see aspekt kindlasti konkurentsina ei väljendu.