***JÄÄR

Nüüd on aeg küps selleks, et kõik tervisesse puutuv hoolika vaatluse alla võtta ning püüda analüüsida kõiki oma harjumusi ja kombeid just tervise aspektist. Mida teed sellist, mis su tervist kahjustab? Kuidas on lood sinu toidukorviga — kas toitud teadlikult või täiesti juhuslikult? Kui oled selline pidevalt kiirustav tüüp, kes järab käigupealt burgereid ja muud rämpstoitu, siis nüüd peaks sul küll lambi põlema lööma! Romantikarindel on aga sündmusi oodata!

***SÕNN

Päikesevarjutus Neitsis, mis on Sõnni jaoks mängulisuse, riskeerimise, spontaansuse, loovuse ja naudingute solaarmärk, võib nende märksõnadega seoses ootamatuid ja äkilisi asju tähendada. Kui tunned kiusatust kõik munad ühte korvi laduda — siis stopp! Ka võid sattuda mõnda afääri või luua kahtlase väärtusega juhusuhte. Seevastu Veenuse asend soosib harmoonilisi suhteid kolleegidega ning laiemas plaanis ka isiklike ja töiste momentide segunemist.

***KAKSIKUD

Kaksikute jaoks sümboliseerib nädal tsükli lõppu, kokkuvõtete tegemise vajadust, poolikute tööde lõpetamist, samuti head võimalust vabaneda ebavajalikest või kahjulikest harjumustest. Nüüd on aeg lahti lasta ja vabaks anda see, mida sa enam ei vaja. Eriti neljapäev on päev, mil tuleks vähemalt mõttes läbi viia puhastavad-vabastavad rituaalid, keskendudes sellele, millest tahad vabaneda. Armuasjade rindel oled aga suure tõenäosusega igati võidukas!

***VÄHK

Päikesevarjutus Neitsis — Vähi 3. solaarmärgis (kommunikatsioon, kõne, vahetu ümbrus, ringiliikumine, muljed, hetketajud ja neist sündivad ideed) võib su mõtted ja tajud hetkeks kummuli lüüa ja kui pilt jälle ette tuleb, on värvid hoopis teised... Varjutus mõjub värskendava taaskäivitusena sinu kinnijooksnud mõttele, luues täiesti uusi ja värskeid ideid. Samas käib 3. maja alla ka liiklus, lühemad reisid ja transpordivahendid. Siin on võimalikud probleemid.