***JÄÄR

Marss on ühenduses Saturniga ning kvadraadis Neptuuniga. Selline seis võib sümboliseerida ideaalse konflikti reaalsega. Võid olla segaduses, kuna sa ei suuda aru saada, mida peaksid tegema ja millises suunas edasi liikuma. Kindlasti peaksid hoidma tervist ning mitte end liiga ära väsitama. Tööd ja muid kohustusi võib olla väga palju – aga ära lase end sellest heidutada! Keskendu vaid kõige olulisemale ja mõtle positiivseid mõtteid! Esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval erilist ettevaatust nii liikluses kui ka ohtlike seadmetega!

***SÕNN

Võid endiselt olla üsna laisas meeleolus, paraku sunnivad olud sind tegelema asjadega, mis pole just mitte kõige paremini õnnestunud. Teine võimalus on olukord, kus pead justkui midagi muutma või parandama, ent mingid segavad ja takistavad jõud või asjaolud ei lase sul seda teha. Sellel nädalal tuleks sul kindlasti vältida nii võlgu võtmist kui ka laenu andmist, samuti ei maksaks laenata kellegi teise töövahendeid või tehnikavidinaid. Romantilises plaanis on seis aga üsna paljutõotav!

***KAKSIKUD

Jätkuvalt võivad just üks-ühele suhted olla need, mis mõjuvad väsitavalt. Keegi võib sinult midagi tahta, mida sa ei saa talle anda. Või nõuab keegi midagi, esitab omapoolseid tingimusi. Parim, mida sa teha võiksid, oleks keskenduda kodule, perele, majapidamisega seonduvale. See mõjuks sulle rahustavalt ja tasakaalustavalt. Seevastu ühiskondlikus plaanis võid tunda, et selge siht kipub silme eest kaduma – võid hetkeks kaotada orientiirid ja hakata oma valikutes kahtlema.

***VÄHK

Suures osas kehtivad edasi kõik eelmise nädala mõjud. Tööd võib palju olla ning sa pead leidma õige tasakaalu töö ja puhkuse vahel. Käes on hetk, kus ületöötamine võib kergesti tervise peale hakata. Kui teed pingelist vaimset tööd, siis tee aeg-ajalt puhkepause ja liiguta ka füüsiliselt. Samas peaks su vaimne vorm olema lausa suurepärane. Sööma ja magama peaks tavalisest rohkem, samuti tuleks end hoida külma ja eriti niiskuse eest. Kui sul on lemmikloom, siis võib ta rohkem tähelepanu nõuda.