***JÄÄR

Esmaspäevane Veenuse ja Marsi kvadraat võib sind eriti nädala esimeses pooles muuta üsna pretensioonikaks ja nõudlikuks. See aspekt võimendab kõiki kirgi — nii iha kui viha. Need terminid võivad nüüd kergesti üksteiseks üle minna. Näiteks võib kirglikule taldrikuloopimisele järgneda kirglik leppimine voodis. Samas peaksid nädala esimesel poolel vaimselt mitte üle töötama — vajalik on piisav uni ja puhkepausid.

***SÕNN

Algavas nädalas on rohkem kirge ja tugevaid tundeid, mis võivad olla nii nauditavad kui ka kaasa tuua pingeid ja konkurentsi. Samuti võivad eriti nädala esimeses osas paljud protsessid sinu jaoks liiga kiireks minna — pead pingutama, et kõigega õigeks ajaks valmis jõuda. Suhete tasandil peaksid nüüd jälgima, et sa ei läheks vastuollu mingi grupi või seltskonnaga, kuna kipud end liialt peale pressima. Või vastupidi — ära lase endale pähe istuda!

***KAKSIKUD

Merkuuri ja Saturni kvadraat võib nädala esimese poole muuta sinu jaoks väsitavaks — tööd või muid kohustusi võib olla palju, samuti on võimalik, et oled ajapuuduses või uppunud pisiasjade rägastikku. Hoia närve, maga piisavalt! Ka suhete osas võib nädal olla pingeline — sinu konkurendid on aktiivsed, samuti võib keegi sinult mingit teenet paluda, mis sinus just erilist vaimustust ei tekita.

***VÄHK

Esmaspäevast neljapäevani võib sind kummitada kas siis ajapuudus või on sul palju rasket vaimset tööd, mis võib mõjuda kurnatavalt. Vaimse pinge leevendamiseks oleks kindlasti vaja ka füüsiliselt liigutada ning süüa mitmekülgselt. Loomulikult ei maksa ka une arvelt aega võita.
Seevastu romantilises liinis võivad asjad üsna põnevaks minna — samas on nädala teises pooles oht näha oma partneris vaid seda, mida sa näha tahad — või siis mida kardad. Püüa jääda objektiivseks!