***JÄÄR

Nädalale vajutab pitseri Marsi ja Uraani nõrk pingeaspekt, mis võib tekitada sinus rahutust ja soovi olla vaba kõigist kohustustest. Võid olla tavalisest mässumeelsem ja eirata norme ja ettekirjutusi (seda eriti kolmapäeval ja neljapäeval). Reisimise ja välismaaga seonduv võib tuua kaasa ootamatusi. Samas võib elu praktiline pool tuua sulle suuremat rahulolu — aeg sobib kenasti suuremate ja massiivsemate esemete hankimiseks (väljaarvatud neljapäev).

***SÕNN

Sõnnis liikuv Päike moodustab trigooni Pluutoga — parim nädal suuremate muudatuste tegemiseks ning asjade ja inimsuhete ümberhindamiseks, suurema selguse saavutamiseks. Nädal laeb su akud uue energiafa täis — eriti juhul, kui saad rohkem viibida looduses ning puutuda kokku Maa-energiaga. Ka Veenuse asend Sõnnis on õnnelik, mistõttu on edu loota nii seltskonnas kui ka armuasjade rindel.

***KAKSIKUD

Võimaluse korral tuleks algaval nädalal vältida uute siduvate suhete loomist, lepingute sõlmimist jne. Kõik üks-ühele suhted võivad nüüd olla veidi ärritavad — keegi võib sind kuidagi provotseerida või käituda sinu suhtes ootamatult või veidralt. Kuid heas seisus on jätkuvalt kõik see, mis puudutab su sisemaailma — oled endiselt tundlikus ja loovas meeleolus ning su intuitsioon aitab sind probleemide lahendamisel.

***VÄHK

Kui sa pole just mitte kõige optimaalsemalt tegutsenud, siis nüüd võid olla totaalses ajapuuduses. Kõik need tööd ja tegemised, milles on olnud mingeid puudusi, annavad nüüd endast märku. Suhe bossiga nõuab nüüd eriti peent diplomaatiat. Vaatamata kõigele ei tohiks sa üle töötada, vaid peaksid endale andma piisavalt puhkust ja kindlasti korralikult välja magama. Ettevaatust ohtliku tehnikaga ja ka loomadega!