***JÄÄR
Kas võtta või jätta, kas minna edasi või toetuda hoopis vanale ja läbiproovitud kogemuse pagasile? Kas hüpata pea ees vette tundmatus kohas või kaardistada hoolikat iga oma samm ja ettevõtmine. Võimalik, et oledki nüüd selliste dilemmade ees ja pead mingi otsuse vastu võtma.
Nädal on seda murrangulisem, mida suurem on sinu sotsiaalne aktiivsus. Kui töötad juhtival kohal, pead olema valmis ägedaks konkurentsiks ja võimuvõitluseks. Kui oled alluv, saad tunda ülemuse kriitikat. Kui oled pühendunud kodule ja perele, võivad suhted kodustega pingestuda või nõuda mingeid muudatusi.

***SÕNN
Kas sa oled enda vastu aus? Kas julged silma vaadata ka ebameeldivale tõele või peidad sel juhul pea jaanalinnu kombel liiva alla? Päikese ja Pluuto lähenev opositsioon (täpne seis 4. juulil) toob nüüd välja need sinu omadused, mida sa endale tunnistada ei taha. Seega on käes hetk, kus probleemist vabanemiseks tuleb sellele ausalt ja julgelt silma vaadata. Ja kui sa koged nüüd survet, mõjutamist ja ülitugevat konkurentsi, siis on see kõik selleks, et sind „üles äratada“, et näidata su Egole sinu tegelikku olukorda.

***KAKSIKUD
Kui oled puhkusel, võib nädal kujuneda vägagi põnevaks ja üllatusterohkeks. Sa oled nüüd valmis eluga eksperimenteerima ja katsetama uute ja sinu jaoks tavatute asjadega. Kui aga pead tööd tegema, tunned end kehvasti. Pead end tööle sundima ja see tunne võib ka tervise peale hakata. Seega oled sa elunautimise lainel ning ei suuda endale midagi keelata. Kipud võtma rumalaid riske nii suhete liinis kui ka rahaasjades. Ja kui sa ikka õigel ajal piiri ära ei tunneta, võid end leida mõnest afäärist või skandaalist. Sellel nädalal on väga kerge teha endale nii reklaami kui antireklaami — hakkad rohkem silma ja seega annad teistele ka rohkem põhjust endast rääkida.

***VÄHK
Vähis liikuva Päikese opositsioon Pluutoga (täpne aspekt reedel, aga mõju läbi nädala) tähendab kas mingit olulist pöördepunkti või siis väga rahutut ja ettearvamatut olukorda, kus pead kiiresti ja käigupealt mingi otsuse vastu võtma. Kui viibid parajasti puhkusel või elad niisama rahulikumat elu, võid end igati hästi tunda. Ent kui elad aktiivset töist või ühiskondlikku elu, maadled tugeva konkurentsi ja võitlusmomendiga. Mida rohkem sul mängus on, seda pingelisem ja äkilisema mõjuga on nädal. Nüüd tuleks võimaluse korral kas midagi muuta või teha lihtsalt midagi täiesti omamoodi.