***JÄÄR

Kuuvarjutus Jääras nõuab nüüd sinu käest seda, et sa hoiaksid end vaos ega läheks kaasa võimalike provokatsioonidega. Peaksid end pidevalt kõrvalt jälgima ja mitte tegema midagi sellist, mida võib keegi tõlgendada kui sinupoolset rünnakut. Kui sul on konkurente või rivaale — nii töises kui isiklikus elus, võivad nad käiku lasta oma raskerelvad. Samas on Marsi asend väga harmooniline ja tugev, mistõttu suudad neile kõigile anda väärilise vastulöögi.

***SÕNN

Nädal võib tulla üsna tormine ja sündmusterohke — eriti kui palju suhtled ja viibib erinevates seltskondades. Suureks probleemiks võib olla armukadedus ja kadedus üldse. Ka võivad paljud esitada sulle mingeid tingimusi või nõuda sinult asju, mida sa ei saa neile anda. Konkurendid ja oponendid võivad näidata üles vapustavat leidlikkust sinu nurka surumiseks. Samas on sul endal piisavalt energiat neile vääriliset vastata.

***KAKSIKUD

Jätkuvalt võid olla suurte riskide võtmise meeleolus ning arvata, et kõik läheb täpselt nii, nagu sina arvad. Paraku on sellel nädalal võimalikud mitmesugused äkilsed ja ettearvamatud sündmused, mis võivad kõik su plaanid vastu taevast lennutada. Sinu suhe mingi grupi või rühmaga võib olla kantud konkurentsist ja sooviga üksteisele „ära panna”. Armuasjades on küll palju kirge, aga ka armukadedust ja vastastikku süüdistamist.

***VÄHK

Kuuvarjutus Jääras, mis on Vähkide jaoks nii karjääri kui ka muu sotsiaal-ühiskondliku tegevuse solaarsektor, võib esile kutsuda olukorra, kus sa oled sunnitud oma konkurentide ja oponentidega võidu jooksma. Kui aga oled näiteks kodune, võivad sul tekkida pinged ja ebakõlad oma pereliikmete või lähedastega. Romantilises plaanis tuleks hoiduda armukadedusest ning oma partneri süüdistamisest.