***JÄÄR

Suurepärane nädal kõigeks, mis seondub raha, asjade, omamise, omandamise, kasutamise, kogumisega. Psühholoogilises plaanis võid saavutada suurema selguse selles, mis on sulle tegelikult tähtis, millistele väärtushinnangutele su elu rajaneb, millele sa toetud. Samuti soosib nädal ka sinu sotsiaalset-ühiskondlikku tegevust. Parim aeg selleks, et alustada mõne eriti olulise ettevõtmisega, mis peab olema püsiv ja kauakestev.

***SÕNN

Sõnnis liikuv Veenus teeb teisipäeval trigooni Jupiteriga ja laupäeval Pluutoga. Seega on tulemas väga võimalusterohke nädal nii seltskondlikus plaanis kui ka armuasjade liinis. Sellel nädalal tuleks võimaluse korral sõlmida kasulikke ja vajalikke sidemeid, leida uusi koostööpartnereid, liikuda erinevates seltskondades. Nädal sobib suurepäraselt ka reisideks, välissuhtluseks ja õpingute alustamiseks. Ja endiselt — ära unusta loodust ja Emakest Maad!

***KAKSIKUD

Su alateadvuse väljad laienevad endiselt, muutes sind äärmiselt loovaks ja fantaasiaküllaseks. Su intuitsioon võib olla kõrgtasemel ja see lubab lahendada ka kõige keerulisemaid probleeme. Parim nädal ka selleks, et laiendada ja avardada ka kõike kodu ja elamisega seonduvat, tuua lähisuhetesse uut avardavat energiat, anda kodusele rutiinile mingi sügavam tähendus. Õige aeg ka talismani või amuleti (või mingi muu müstilise vidina) hankimiseks.

***VÄHK

Parim nädal selleks, et olla tegev mõnes grupis või rühmas ja osaleda aktiivselt meeskonnatöös. Sinu ja teiste vahel liiguvad nüüd harmoonilised energiad, mis on igati kasvatava ja avardava mõjuga. Ka tuleviku suhtes on su silm selge, näed hästi kaugemat perspektiivi. Teisipäeval ja kolmapäeval liigub Kuu Vähis, mistõttu võid isiklikke probleeme liiga emotsionaalselt võtta, kuid samas oled seltskonnas igati populaarne.