***JÄÄR

Võimalik, et kätte on jõudnud sotsiaalsete väljakutsete aeg, mil su oskused ja võimed proovile pannakse. Kui oled olnud tasemel, siis nüüd võid saada tunnustuse ja kiituse osaliseks. Kui aga oled seanahka vedanud, tabab sind sotsiaalne kriitika. Teine võimalus on see, et pead lihtsalt käigu pealt oma plaane muutma või leidma mingi teise mooduse oma plaanide realiseerimiseks. Vajalik on olla piisavalt paindlik ja kohanemisvõimeline — siis ei jää ka edu tulemata.

***SÕNN

Eriti just nädala alguses on õhus rahutust ja närvilisust, et see võib sulle kergesti ajude peale hakata. Eriti just pingelise vaimse töö puhul tunned, et vajad külma jääd otsaette — muidu kuumeneb su protsessor üle! Niisiis hoolitse selle eest, et vaimne ja füüsiline pinge üksteist tasakaalustaksid. Kui tekibki mureküsimus või probleem, võta selle suhtes neutraalne hoiak — praegu on väga kerge sattuda mõne kinnisidee või sundmõtte mõju alla, mis sind täielikult endale allutab.

***KAKSIKUD

Merkuuri-Uraani kvadraat võib nädala esimeses pooles luua olukordi, kus pead käituma uutmoodi ehk siis käigupelt mingi uue olukorraga kohanema. See ei ole sulle ju mingi probleem, ent seejuures ei tohiks sa kiirustada. Uus nädal võib tuua ka ootamatusi ja plaanide muutusi. Eriti ettevaatlik peaksid sa olema avalikes kohtades — varguste ja asjade kaotamise suurenenud tõenäosus.

***VÄHK

Nädal toob välja paljud puudused ja probleemid sinu tegemistes — eriti just seoses suhete ja partnerlusega ja seda eriti töises plaanis ja ühiskondlikul pinnal. Võimalik, et keegi avaldab sulle kuidagi survet või sunnib sind tegema asju, mis sulle ei meeldi. Seda eriti just nädala esimeses pooles. Või on su tegemised jõudnud faasi, kus pead neisse korrektiive ja parandusi sisse viima — aeg ongi muudatuste tegemiseks igati soodne.