***JÄÄR

Eriti just nädala esimeses pooles peaksid rohkem keelt hammaste taga hoidma. Vaidlused ja teravad ütlemised on kerged tekkima. Parim, mida saaksid teha, on keskenduda mingile kindlale tööle või tegevusele, millel võiks aga olla kas siis kunstiline või veidi müstiline iseloom. Ka tervisele mõjuks hästi viibimine mõnes müstilise ja salapärase auraga piirkonnas. Intiimses sfääris valitseb kire ja hingelise plaani harmoonia.

***SÕNN

Peaksid jälgima, et sa ei jääks kinni detailidesse, mistõttu kaotad silme eest tervikliku pildi. Sa kipud igat väikest detaili üle tähtsustama — seda eriti just töö ja igapäevase olmega seoses. Seevastu suhetes, eelkõige romantilises vallas, valitsevad suurepärased võimalused võtta hetkest kõik, mida see suudab sulle pakkuda. Võimalik, et kohtud kellegiga, kes on sinu suhtes äärmiselt mõistev ja hooliv.

***KAKSIKUD

Olukord taevakaardil on selline, et sa võid kergesti üle pingutada. Sul võib tekkida kiusatus endale kõike head ja paremat lubada. Ja kui sa ise ennast pidurdada ei suuda, siis teevad seda teised. Kui ületad valimatult piire, seavad piirid su ette teised. Ent nädal sobib kenasti igasuguseks loominguliseks tööks, samuti on heas seisus kõik kodu, pere ja majapidamisega seonduv. Nädala teine pool sobib hästi koduseks suurpuhastuseks.

***VÄHK

Nüüd võiksid keskenduda kõigele sellele, mis sulle meeldib ja rahuldust pakub. Kui oled seni rabelenud, siis nüüd võiksid endale puhkust või lihtsalt midagi meeldivat lubada. Eriti hästi sobivad nädala võngetega kõikvõimalikud mõttemängud ja ajuderagistamised — näiteks ristsõnade lahendamine, male, kabe, bridž. Suhtes kodustega peaksid eriti nädala esimeses pooles olema mõistev ja mitte hakata juuksekarva lõhki ajama. Ja nauditavad armuhetked sünnivad vaid siis, kui sul oma partneriga vaimne klapp.