***JÄÄR

Nädala esimeses pooles annab veel tunda Marsi-Saturni kvadraat, mistõttu oleks mõistlik keskenduda vaid kõige olulisemale ja mitte end killustada. Kasuks tuleb kannatlikkus. Nädal tervikuna soodustab poolikute tööde lõpetamist ja otsade kokkutõmbamist, sest laupäeval kell 7.39 jõuab Marss Jäära märki. Algab sinu jaoks uus oluline tsükkel, mil oled tüüpiline Jäär ehk siis energiline, koleeriline ja entusiastlik. Marss liigub Jääras kuni 10. märtsini.

***SÕNN

Veenuse ja Saturni kvadraat võib sinus tekitada sisemise pidurdatuse tunde — hoiad end liialt tagasi, jälgid end pidevalt kõrvalt ja üritad kontrollida oma kehakeelt. See kõik tekitab sinus suure sisemise pinge, mis võib isegi tervise peale hakata. Ürita olla vabam ja spontaansem! Pinges oled aga põhiliselt seltskonnas — kui saad omaette olla ning nautida vaikust ja rahu, võib sind tabada äärmiselt loominguline meeleolu.

***KAKSIKUD

Nädala vibratsioonid võivad muuta ülemäära tõsiseks ning kinniseks — seda eriti nädala teises pooles, mil hakkab mõjuma Merkuuri-Pluuto ühendus. Suhtud tõrjuvalt isikutesse, kes püüavad sinuga lõbusas toonis suhelda ja heidad neile altkulmu kahtlustavaid pilke. Suhete loomine võib olla raskendatud, ent kui suhe siiski tekib, saab see olema küll püsiv, kuid võib kaasa tuua palju erinevaid kohususi ja nõudmisi. Ühiskondlikus plaanis pead nüüd olema igati tasemel.

***VÄHK

Oleks kena, kui saaksid nüüd puhata ja aja maha võtta. Nimelt võid sellel nädalal olla tööstressi suhtes äärmiselt tundlik, mistõttu ületöötamine võib kergesti tervise peale hakata. Kui teed pingelist vaimset tööd, siis kindlasti tee pause ja täida need füüsilise tegevusega. Ja kui teed füüsilist tööd, hoidu end rebestamast ja nihestamast ning kindlasti söö korralikult — pigem rohkem kui vähem.