*** JÄÄR
Peaksid olema võimalikult taktitundeline — eriti just suhetes lähedaste ja kodustega võid käituda viisil, mis ei kannata kriitikat. Eriti raske on sul praegu olla perekonnaliikme rollis — üritad vahendeid valimata olla vaba kõigist kohustusest ja teha vaid seda, mis parajasti pähe tuleb. Samas on ka võimalik, et mitte sina ise ei käitu mässumeelselt ja isepäiselt, vaid et seda teeb sinu partner, suure tõenäosusega Marsi energia kandja ehk siis meessoost isik.

*** SÕNN
Uus nädal annab sulle suurepärase vaimse vormi ja võime tungida sügavalt mõne probleemi olemusse. Võid jõuda ka sinu jaoks olulise info jälile. Aga ei saa välistada ka tõsisemat sorti vaidlust mingis maailmavaatelises küsimuses. Sul võib ka tekkida mingi kinnisidee, mis hakkab sind kummitama. Nädal soosib suhteid boheemlaste, kunstnike ja üldse vaimuinimesega. Liikluses ülimat ettevaatust!

*** KAKSIKUD
Merkuuri-Uraani kvadraadi tõttu on õhus rahutust ja muutlikkust. Võimalikud on ootamatud muutused, mis sunnivad sind oma plaane veel viimasel hetkel ümber tegema. Eriti just rahaasjade ja omandi pinnalt võib pingeid ja vastuolusid esile kerkida. Võlad ja laenud on äärmiselt ebasoovitavad. Samuti võid nüüd rohkem kokku puutuda olukordadega, kus pead tegelema vigade parandusega. Või hindad midagi psühholoogilises plaanis ümber.

*** VÄHK
Vähis liikuvad Päike ja Marss on survestatud jõulise ja intensiivse Pluuto poolt. Seega ole valmis selleks, et sinu oponendid ja rivaalid võivad sulle väljakutse esitada. Teisel tasandil oleks vaja endale teadvustada oma tegelikud soovid ja vajadused. Kui tunned, et mingi asi või olukord sind ei rahulda ning sa talud seda vaid kohusetundest, oleks parem selline olukord lõpetada. Vastasel korral muutud iseenda vaenlaseks ehk siis hakkad iseendale vastu töötama.