***JÄÄR

Marsi ja Neptuuni läheneva ühenduse tõttu (täpne seis teisipäeval) peaksid oma tervist rohkem hoidma. Liigne rassimine võib sulle nüüd kurnavalt mõjuda ja muuta haigustele vastuvõtlikuks. Suhtes võivad olla probleemiks möödarääkimised, ebasiirus, intriigid, salatsemine või otsene valetamine. Samas oled positiivsel juhul äärmiselt loominguline ja sensitiivne — võimalikud on mingid müstilised läbielamused, eriti kirkad ja tõetruud unenäod.

***SÕNN

Veenuse ja Jupiteri esmaspäevane kvadraat võib sind eriti nädala esimeses pooles muuta üsna laisaks ja hedonistlikuks. Püüad olla vaba vastutusest ja kõikidest kohustustest, mistõttu üritad vajalikke töid ja tegemisi teiste kaela veeretada. Kuid positiivsel juhul võidakse sulle just sotsiaalses-ühiskondlikus plaanis teha soodne pakkumine. Sinu suhted mingis rühmas või seltskonnas võivad olla keerulised ja raskesti mõistetavad.

***KAKSIKUD

Kui töötad mõnel loomingulisel ja head intuitsiooni nõudval erialal, suudad nädala mõjud enda kasuks pöörata. Ent kui tegeled äri- ja rahaasjadega, kus on vaja järgida loogilist joont, võid teha tõsise valearvestuse. Samuti tuleks nüüd hoiduda töö ja karjääriga seotud oluliste otsuste vastuvõtmisest. Suhe bossi või mõne teise autoriteediga võib kaasa tuua keerukusi või üksteisest möödarääkimist.

***VÄHK

Võimalik, et klammerdud nüüd tugevalt kõige selle külge, mis annab sulle sisemise turvatunde. Minevik on kindlasti asi, mida sa nüüd idealiseerid ja ilusaks mõtled. Samas huvitavad sind ka sügavalt eksistentsiaalsed küsimused — kes me oleme ja kuhu me läheme? Vajad sel nädalal vaikust ja omaette olemist sisemise selguse saavutamiseks. Kodu tundub olevat tõeline kindlus ja turvaline varjupaik. Aga siiski — kas kodu kui kindlus ei või muutuda koduks kui vanglaks?