***JÄÄR

Nädala esimeses pooles peaksid hoolikalt kontrollima nii omi mõtteid kui ka teistele öeldud sõnu. Võimalik, et sind hakkab huvitama miski, mis võib sind hiljem üsna valedele radadele juhatada. Samas on aeg soodne nii kunstiesemete kui ka amulettide-talismanide hankimiseks. Veenuse asend soosib harmoonilisi perekondlikke suhteid või siis kodu kaunistamist ja ka külaliste kutsumist.

***SÕNN

Endiselt peaksid kõik oma ostud ja väljaminekud hoolikalt läbi mõtlema, kuna on oht tegutseda hetkeemotsiooni ajel ja hiljem tehtud kulutust kahetseda. Seda eriti nädala esimeses pooles. Kunst, talismanid ja amuletid on jätkuvalt soodne valik. Ka soosib nädal kõike kodu ja majapidamisega seonduvat. Samas on kerge oht, et sinus lööb välja gurmaan ja sa kipud erinevate delikatessidega maiustama.

***KAKSIKUD

Nädala esimeses osas kehtivad suures osas edasi eelmise nädala mõjud. Seega jälgi end kõrvalt ja ära tee midagi sellist, mis võib su mainet ja usaldusväärsust kahjustada. Samas oled loominguline ja näed seoseid ja võimalusi seal, kus teised seda ei märka. Teisipäeval ja kolmapäeval ning ka reedel ja laupäeval võivad olla pingelised ja tuua kaasa ägedat konkurentsi ja rivaalitsemist.

***VÄHK

Nädala esimene pool võib kujuneda üsna romantiliseks või oled siis lihtsalt sellises poeetilises-idealistlikus meeleolus. Samas kaldud asjadele ja inimsuhetele olematuid omadusi külge mõtlema — tunda annab soovmõtlemine. Raha- ja äriasjades ole eriti tähelepanelik, kuna keegi võib su unistavat olekut enda huvides ära kasutada. Ja kui pead langetama tähtsa otsuse, küsi kindlasti asjatundja käest nõu!