***JÄÄR

Milliseid on sinu suhted oma sõprade ja sõbrannadega? Kas teie vahel on tõeline sõprus või on see lihtsalt hea võimalus vältida üksindust? Sellel nädalal võivadki tekkida olukorrad, kus sinu ja mõne su sõbra või sõbranna vahel kujuneb keerukas situatsioon, mis nõuab sinult ja ka temalt häid psühholoogi oskusi. Samas on just nüüd suurepärane võimalus süvendada sõprust kui sellist selle sõna parimas tähenduses.

***SÕNN

Võid tunda, et kohe-kohe jookseb sul juhe kokku — seda eriti siis, kui oled oma töid ja tegemisi pidevalt edasi lükanud. Kõik lõpetamata ja poolikud asjad on nüüd suure peavalu ja muretsemise põhjuseks. Teisel tasandil võib algav nädal anda aga sulle suurepärase võimaluse oma sotsiaalse-ühiskondliku positsiooni parandamiseks — seda eriti siis, kui töötad või tegutsed mõnel loomingulisel erialal.

***KAKSIKUD

Käes on nädal, kus pead keskenduma vaid kõige olulisemale. Enese killustamine ja niisama tühja loba ajamine võib tekitada totaalse ajapuuduse. Samuti tuleks sul nüüd lõpetada kõik poolikud tööd ja ettevõtmised — vastasel korral hakkavad need edaspidi venima. Nädal ei sobi keeruka tehnika — eriti aga arvutite ja sidevahendite hankimiseks. Peresuhetes hoia selget ja ausat joont. Samas võimaldavad nädala võnked süvendada suhteid lähedaste ja pereliikmetega

***VÄHK

Vaimses ja intellektuaalses plaanis tuleb huvitav nädal, mis su peas tekib rohkelt uusi ideid ja fantaasiapilte. Selle taga on tugev Neptuuni ja Kalade märgi mõju, mis just Vähkidele mõjub vaimu avardavalt ja kunstiandeid suurendavalt. Seega sobib nädal kunsti ja väärtfilmide nautimiseks, aga ka süvenemiseks salapärastesse ja müstilistesse teemadesse. Ka romantilises plaanis vajad sa nüüd suuremaid sügavusi ja eriti seda, et su partner oleks sinuga eriti peenetundeline.