***JÄÄR
Võimalik, et oled nüüd eriti jäärapäine ning ajad raudse järjekindlusega oma joru. Eriti suurt vastumeelsust tunned hetkel muudatuste tegemise suhtes — eriti kui see muudatus puudutab sinu jaoks uut ja tundmatut valdkonda. Samas oled sa suhete loomisel üsna julge ning võtad juhtimise meeleldi enda kanda. Seega keerad sa nõrgema iseloomuga mehepoja kiiresti ümber sõrme ja paned oma pilli järgi tantsima. Aga vaevalt selline asjade käik sind ennast õnnelikuks teeb.

***SÕNN
Eriti just sotsiaalses-ühiskondlikus plaanis võib nädal osutuda pingeliseks — võimalik, et keegi esitab sulle mingeid tingimusi ja nõudmisi, mis tunduvad sulle piiravad ja ahistavad. Näiteks tööl võidakse sulle anda eriti vastutusrikkaid üleandeid, mis sind tõsiselt proovile panevad. Kui aga nüüd usaldust õigustad, saab see töö ja vaev hiljem kuhjaga tasutud! Neljapäeval ja reedel ei tohiks sa langetada tööga seotud olulisi otsuseid ega võtta ette midagi, mille tagajärgi sa ei oska ette ennustada. Romantilises plaanis võluvad sind hetkel rafineeritumad võrgutusmängud.

***KAKSIKUD
Sellel nädalal võib välja lüüa tugev vastuolu töö ja meelelahutuse vahel. Sul võib just nüüd olla väga palju tööd, aga sina oled just elunautimise lainel. Kui aga praegu oma kohustustele käega lööd, tabavad sind hiljem tõsised tagasilöögid. Samas on just praegu õige aeg keskendumaks kõige tähtsamale ja olulisemale oma elus — väldi enda killustamist ebaolulise tühja-tähjaga. Iga kingsepp jäägu ikka oma liistude juurde ja nii ka sina — aja oma kindlat rida, süvene põhjalikult ning edu on garanteeritud!

***VÄHK
Jätkuvalt võib suhteteema nõuda sinult häid psühholoogi oskusi. Armukadeduse ja kadedusega seonduv võib rõhutatult esile tulla, samuti võib keegi sinuga osavalt manipuleerida. Intiimses sfääris oled nüüd liiga tõsine, krampis ega suuda kirevooluga kaasa minna. Ära võta end nii tõsiselt, püüa olla mängulisem ja loomingulisem! Eriti jäigal positsioonil oled sa nüüd muutuste ja uute väljakutsete osas — keegi võib sulle teha suurepärase ettepaneku, kuid sina ajad kohe sõrad vastu!