SÕNN

Töised ja muud sotsiaalsed suhted võivad nüüd mõjuda koormavalt – keegi võib sulle esitada mingeid tingimusi, nõuda kiiret tööde lõpetamist või anda sulle juurde lisatööd jne. Samas, kui sa praegu „alt ära hüppad“ ja vastutusest loobud, võid kaotada oma koostööpartnerite usalduse. Kui aga oled tasemel, paraneb su maine ja sulle antakse ka edaspidi tähtsaid ülesandeid.
Romantika ja armastuse liinis on aga võimalikud põnevad ja ettearvamatud sündmused – võimalik, et tekib suhe eksootilise (välismaalane või näiteks eksootilise elukutse esindaja) tüübiga, kellesarnast sa varem pole kohanud. Või hakkad armastama mingit eksootilist ja tavatut tegevust, mis sind jäägitult kaasa haarab.

KAKSIKUD

Nädala esimeses pooles annab veel tunda Merkuuri ja Pluuto ühendus, mis võib sinus tekitada sügavaid filosoofilisi meeleolusid või halvemal juhul – mingit laadi sisemist pinget, mille põhjuseks võivad olla enda eest mahasalatud probleemid. Nüüd peaksid endale ausalt ja sügavalt silma vaatama ning teadvustama oma mured ja probleemid. Probleemi eitamine ehk siis jaanalinnumängimine ei ole lahendus.
Teisel tasandil võib nädal tuua palju (vaimset) tööd – eriti juhul, kui sul õnnestus jõulude ja aastavahetuse ajal pikalt puhata. Ka on võimalikud vaidlused ja intellektuaalsed vastuolud sinu ja su kolleegide vahel.

VÄHK

Sina kui Kuu tütar peaksid pöörama tähelepanu reedesele Kuuloomisele sinu üks-ühele suhete märgis (Kaljukitses). Neljapäeval, eriti aga reedel tekkinud suhe või toimunud kohtumine võib olla vägagi oluline. Siiski ei Veenuse ja Uraani pingeaspekti tõttu loota selle suhte pikaajalisele kestmisele, küll aga võib see su ellu vaheldust ja põnevaid eksperimente tuua. Aeg teisipäevast laupäevani sobib ideaalselt eksootika ja kunsti nautimiseks ning eriti oma tunnete poeetiliseks väljendamiseks – kirjuta kaunis armastuskiri või hingeminev luuletus ja pühenda see oma kallile inimesele! Sellel nädalal sobibki sulle rohkem oma tunnetest kirjutada ja neid kunstilisse vormi valada, kui pidevalt oma partneriga koos olla. Liigne lähedus ja partneri ülemäärane aktiivsus võib sinus nüüd krampi tekitada.