***JÄÄR

Marsi kvadraat Jupiteriga paneb sind ehk üsna sihitult rabelema ja ennast killustama. Hindad oma võimeid ja võimalusi ilmselgelt üle, mistõttu võid leida end hiljem keerulisest olukorrast. Samuti peaksid eriti nädala teises pooles olema hoolikas infovahetuses ja eriti oma sõnade valikul. Võid öelda kogemata seda, mida võidakse valesti tõlgendada. Romantilises plaanis tunnetad mingit veidrat tõsiduse-kainuse ja vaimustuse-idealiseerimise segu.

***SÕNN

Kolmapäeva öösel siseneb Merkuur Sõnni. Su mõtted ja ideed seonduvad nüüd rohkem iseendaga. Tegeled ehk rohkem enesevaatlusega. Samas liigub Sõnnis ka energia ja jõuplaneet Marss, mis on kvadraadis Jupiteriga. Seega oled võrdlemisi enesekindel ja suudad palju asju käima lükata — kuid siin on kerge oht oma võimeid ja võimalusi üle hinnata. Nädala lõpul ole hoolikas ostes ja müües.

***KAKSIKUD

Kaksikutes liikuv Veenus teeb pühapäeval kvadraadi Neptuuniga. Seega on nädala teises pooles paljud suhted üsna segases seisus. Aspekt toob suhetesse selliseid noote ja toone, mida esmapilgul on raske mõista. Suureneb oht arusaamatustele ja üksteisest möödarääkimisele. Näed oma kallimas eelkõige iseenda soove ja lootusi, samuti iseenda hirme. Kuid positiivsel juhul oled intiimses plaanis äärmiselt tundlik ja sensitiivne.

***VÄHK

Nädal võib sind muuta vastuvõtlikumaks nii meelituste kui ka hirmutamiste suhtes — nii präänik kui piits võivad sinus tekitada tavalisest tugevamaid tundeid. Oled igas mõttes kergemini mõjutatav ning võid hakata uskuma asjadesse, mis sind tavaliselt külmaks jätavad. Suhete osas idealiseerid inimesi, näed vaid seda, mida näha tahad. Ent loomingulises plaanis tunnetad kõrgseise.