***JÄÄR

Jääras olev Uraan on korraga pingestatud nii Päikese kui ka Marsi poolt. Selline seis peaks sind kannatlikkusele ja kainusele manitsema. Sul võib tekkida suur kiusatus rikkuda reegleid ja norme ning teha kõike täpselt vastupidiselt sellele, mida sinult oodatakse. Ka kipud sa sisse murdma lahtisest uksest, kuna sul puudub absoluutselt kannatlikkus. Koduses majapidamises tasuks olla äärmiselt ettevaatlik tule, elektri ja terariistadega.

***SÕNN

Veenuse ja Jupiteri trigoon võib sulle kätte mängida mitmeid kasulikke võimalusi. Ehk õnnestub sul midagi kasudega kätte saada, olgu selleks siis mingi kaup või ka mõni suhe. Liikumise ja kommunikatsiooniga seonduv võib sellel nädalal tekitada ootamatuid pingeid. Keegi võib oma sõnu süüa, taganeda lubadusest, loobuda koostööst. Liikluse ja kiirustega seoses ülimat ettevaatust!

***KAKSIKUD

Kuigi nädala võnked on üsna äkilised, annab Merkuuri ja Saturni trigoon sulle püsivust ning hoiab sind tagasi ennatlikust ja kiirustavast tegutsemisest. See aspekt soosib vaimset tööd, samuti ühiste intellektuaalsete eesmärkide tegemist koos oma partneriga. Võib alustada intellektuaalset koostööd, kuid samas ei maksa rahalises liinis mingeid lepinguid sõlmida ega ka lubadusi anda ja uskuda.

***VÄHK

Eriti just nädala esimesel poolel peaksid end pidevalt kõrvalt vaatama, sest võid kergesti ütelda või teha midagi sellist, mida hiljem kahetsed. Sind on äärmiselt kerge provotseerida ja endast välja viia. Suhe ülemuse või kellegi teisega, kellel on sinu üle mingi võim, võib ootamatult pingestuda. Romantilises plaanis võid luua kas salasuhte või kaugsuhte läbi interneti. Internetis suhete loomisega tuleks siiski olla ettevaatlik.