***JÄÄR

Algavas nädalas annab tooni kiire tempo ja sellest tulenev infouputus . Pead oskama teha õigeid valikuid — millega maksab tegeleda ja millega mitte. Kui võtad kõik info valimatult vastu, vaevled õige pea totaalses ajapuuduses. Ja liikumisel punktist A punkti B varu endale rohkem aega, sest hilinemised on nüüd kerged tekkima. Ja kui tööd on palju, loo enda jaoks mingi süsteem ja ära püüagi kõigega korraga tegeleda — tee asju järgemööda ja ühekaupa!

Eriti nädala esimeses pooles peaksid olema tähelepanelik igasuguse olulise info suhtes — võid kokku puutuda moonutatud informatsiooniga või valetab keegi sulle lausa tahtlikult. Samuti valitseb kõrgendatud tõenäosus asjade kaotamistele ja vargustele.

***SÕNN

Materiaalse maailma ahvatlused võivad sul pea segi ajada — sa ei suuda endale eriti midagi keelata, mistõttu võid kokku osta täiesti mõttetuid asju. Kuid ise sa muidugi nii ei arva — tunne, mida mingi vidin sinus tekitab, on palju olulisem kui see vidin ise. Seega mõtled sa asjadele ja esemetele tähendusi juurde. Teisel juhul seisad dilemma ees — olla või omada? Kas minna reisile või osta suur ja kallis ese?

Suhete ja armuasjade liinis loovad Veenuse ühendused nii Jupiteri kui Lilitiga igati nauditavaid olukordi, ent võivad olla seotud ka ahvatluste ja kiusatustega. Näiteks võib keegi teha sulle ahvatleva (rahalise) pakkumise, kuid jätta mainimata selle varjuküljed.

***KAKSIKUD

Kaksikutes liiguvad praktiliselt koos Veenus, Jupiter, Merkuur ja Lilit. Teisipäeval on täpne Veenuse ja Jupiteri ühendus, neljapäeval Merkuuri ja Liliti ühendus ning pühapäeval Veenuse ja Liliti ühendus. Seega on oodata kirjut ja sündmusterohket nädalat, kus saad väljendada oma individuaalsust ja naiselikku eripära. Samas võib Lilit muidugi ka negatiivselt väljenduda — kui sa pole ettevaatlik, võid nüüd kergemini sattuda skandaalidesse ja afääridesse või olla kellegi ebaterve huvi objekt. Kindlasti pead hoolikalt valima inimesi, kellega suhtled. Aga õige inimese puhul on nädal tulvil naudinguid ja jagamisest sündinud rõõme. Isegi kui oled üksi, armastad end sellisena nagu oled — enesejaatus ja positiivne hoiak annab sulle omakorda palju energiat ja teotahet.

***VÄHK

Ülitugev planeetide stellium (koos liiguvad Jupiter, Veenus, Merkuur ja Lilit) sinu „saladuste, varjatuse ja alateadvuse” sektoris (Kaksikutes) võib vallandada sinus meeletu inspiratsiooni või lausa nägemuste laine. Loomingulises töös on see kõik suurepärane, ent raha- ja äriasjades võid teha tõsiseid valearvestusi või olla lihtsalt hajameelne ning olulisi fakte mitte märgata.

Samas on nüüd kergem tuua oma alateadvusest ja hingest välja see, mis sind painab ja mida sa tahaksid teistega jagada. Samas võivad „välja tulla” ka sinu saladused või sinu need käitumismustrid, mida sa tahad teiste eest varjata. Seega kui sul on „luukere kapis”, ole eriti valvas ja tähelepanelik!