***JÄÄR

Päike ja Marss liiguvad endiselt koos tulises Lõvi märgis. Seega peaksid sa olema enda sõiduvees — tunned end vabalt, sinus on energiat ja siirast mängulisust, mis mõjub kaasakiskuvalt. Ükskõik kuhu sa ka ei satuks, suudad rahva käima tõmmata — seega oled sa seltskonnas igati populaarne kuju. Siiski võid ülemeelikus tujus kergesti pidurid kaotada ja leida end hiljem pikantsest situatsioonist.

***SÕNN

Jätkuvalt soosivad Päikese ja Marsi asend energia suunamist kodustele asjadele — olgu selleks siis suurpuhastus, remont või ka kolimine või tegelemine mõne olulise kinnisvaratehinguga. Tuleks tegeleda just koduste füüsiliste töödega, sest vastasel korral võivad energia ülejäägid peretülisid või muid koduseid ebakõlasid põhjustada. Veenuse asend soosib intellektuaalseid meelelahutusi. Intiimsuhted võivad samuti olla veidi üle intellektualiseeritud.

***KAKSIKUD

Uus nädal võib tuua uusi ja huvitavaid mõtteid. Või siis puutud kokku mingi teemaga, mis hakkab sind huvitama ja sa pühendad sellele palju aega. Nädal sobib nii lugemiseks kui ka väärtfilmide nautimiseks. Samas, kui oled tööalaselt seotud vaimse tööga, võid endale liiga teha, mille tagajärjeks on stress. Seega peaksid intensiivse vaimse tegevuse tasakaalustamiseks ja füüsiliselt aktiivne olema.

***VÄHK

Esmaspäeval kell 17.54 siseneb Veenus Vähki ja jääb märki kuni 26. augustini. Seega on sind ees ootamas seltskondlikud ja nauditavad ajad, mil elu meeldiv pool sinuga rohkem suhelda soovib. Raha- ja äriasjades peaksid hoidma mõõdukat joont — liialduses ja ülepingutamised on siin kerged tekkima. Võid ülemäära kulutada asjadele, mida sa tegelikult ei vaja. Võid ka tunda kadedust — arvad, et keegi tahab midagi sulle kuuluvat endale saada.