***JÄÄR
Veenuse asendi tõttu võid sellel nädalal kokku puutuda probleemidega, mis on seotud mingite hüvede ja eelisõigustega. Sind jäetakse kas ootamatult millestki ihaldusväärsest ilma või mängid ise mõne hea võimaluse maha. Aga võib olla ka vastupidi — sulle kukub sülle suurepärane pakkumine või võimalus, millest hiljem palju kasu lõikad. Ühiskondlike suhete tasandil on võimalikud ootamatused või esitab keegi sulle mingeid tingimusi, millega sa ei saa nõus olla.

***SÕNN
Laupäeval teeb Sõnni valitseja Veenus kõigepealt kvadraadi Uraaniga ja siis ühenduse Pluutoga. Veenuse-Uraani kvadraat tekitab sinus soovi olla vaba ja sõltumatu või siis võtta ette midagi, mida sa varem pole julgenud teha — seda eriti just seltskondlike suhete ja armuasjade osas. Veenuse ja Pluuto ühendus seevastu suurendab omandiiha, soovi oma partnerisse klammerduda ja tema tegemisi kontrollida. Igatahes on tulemas põnev ja üllatusterohke ning ka kirglik nädal!

***KAKSIKUD
Selle nädala astroloogilised mõjud lubavad sul ennast teistele näidata kui isiksust — oled nüüd võimeline endast välja tooma just need isikuomadused, mis teistele kõige rohkem muljet avaldavad. Teisel tasandil puhuvad uued tuuled ka sinu suhtemaastikul — just nüüd on õige aeg muuta neid suhteid, mis sind ei rahulda. Nüüd on võimalik teha suhetes vajalik pööre, mis lisab sinu ja teiste vahele uut värskust ja värvi.

***VÄHK
Sinu ja su partnerite vahel leiavad aset peegeldused, mis sind kas üllatavad või lausa  šokeerivad. Nii või teisiti on käes õige aeg selleks, et näha oma kaaslasi uues valguses, neid enda jaoks uuesti avastada. Kui sinu ja su partneri vahele on tekkinud rutiin, siis nüüd tehke midagi pöörast, mis selle rutiini hävitaks! Nädala esimene pool sobib ka suurepäraselt kõigeks, mis on seotud sinu tervisega.