***JÄÄR

Ülitugeva Marsi asendi tõttu oled energiast pakatamas ning võtad rohkelt ette. Nädal soosib eriti elu materiaalse poolega seonduvat — rahaasju, ostu, müüki, millegi kasutamist, omandit kõige laiemas plaanis. Samas tuleks selles vallas tegutseda mõistlikult ning mitte võtta liiga suuri riske. Veenuse asend soosib meeldivaid juhuslikke kohtumisi ja „õigel ajal õigesse” kohta jõudmist.

***SÕNN

Neljapäeval teevad Sõnnis ühenduse Merkuur ja Marss. Ning see ühendus teeb omakorda trigooni Pluutoga Kaljukitses ning Lilitiga Neitsis. Seega on tulemas võimsa potentsiaaliga nädal, mil peaksid võimalikult palju tegutsema ja uusi asju käima lükkama. Samas peaksid hoiduma vaidlustest ning oma võimete ülehindamisest. Ja romantika liin on vägagi hea seisus — ole valmis uue suhte tekkeks!

***KAKSIKUD

Nädala esimeses pooles mõjub veel Kaksikutes liikuva Veenuse ja Neptuuni kvadraat. Eriti äris ja ametlikes suhetes võib see kaasa tuua segadusi, arusaamatusi ja pettust. Armuasjade liinis oled aga sobiva partneri olemasolul väga äärmiselt tundehell ja naudinguvõimeline. Nädal tervikuna soosib asjade lõpetamist ja intensiivset energia kulutamist. Su alateadvus võib sulle millestki olulisest märku anda.

***VÄHK

Algav nädal võib kujuneda väga oluliseks ja viljakaks just meeskonnatöös, igasuguses ühistegevuses kus sa oled mingi suurema rühma või grupi liige. Sinu ja teiste vahel on palju energiat ja soovi midagi koos ära teha. Samas võib nädala esimene pool intiimses sfääris ja ka seltskondlikes kaasa tuua segadusi ja arusaamatusi. Nädal on soodne ka rahaasjadele, aga siin tuleks kõik korralikult läbi mõelda.