***JÄÄR
Ülivõimsate energiatega nädal! Jääras liikuv Päike teeb teisipäeval kvadraadi Jupiteriga, kolmapäeval ühenduse Uraaniga ja neljapäeval kvadraadi Pluutoga! Selliste seisudega võid tunda tohutut vajadust absoluutse vabaduse ja sõltumatuse järele — sa ei tunnista mingeid reegleid ja teed täpselt seda, mida ise heaks arvad. Halvimal juhul võid käituda nagu mustlase püss, kuid positiivsel juhul saadad korda kangelastegusid!

***SÕNN
Sinu jaoks on nädala energiad samuti tugevad, kuid neil võib olla salakaval ja peidetud iseloom. Kõik see, mis seondub saladuste, varjatud asjaolude ja ebasiirusega, võib nüüd sulle probleeme tekitada. Kapis olevad luukered kipuvad nüüd sealt kolinal välja pudenema — nii sinu enda kui ka mõne su sõbra või sõbranna omad. Samuti on oht asjade kaotamisele, vargustele, tüssata ja petta saamisele. Kuid nädala võimalus sinu jaoks on uus loominguline kõrgtase, päästvad ideed ja suurepärane fantaasia.

*KAKSIKUD
Sellel nädalal on sinu jaoks eriliselt ohtlikud nii kiirused kui ka kõrgused. Seega ole eriliselt ettevaatlik nii liikluses kui ka kõrgetes kohtades, kust on võimalik „alla pudeneda“. Kuigi sa oled tavaliselt hea meeskonnamängija, tunned nüüd vajadust olla rõhutatult iseseisev ja ajada selgelt vaid oma asja. Või siis kohtad tegelast, kes hakkab sulle mingeid tingimusi esitama ja sinu vabadust piirama. Intiimses plaanis on õige aeg katsetada uute seksipooside ja „mängudega“.

***VÄHK
Nädal võib kaasa tuua ägeda konkurentsi ja võitluse paremate positsioonide nimel. Mida kõrgemal ametipostil töötad ja mida rohkem sul on oponente, seda suuremat võitlust on oodata. Kui aga hoiad ise madalat profiili ja sinust midagi eriti ei sõltu, naudid täielikku sõltumatust…:)
Isiklike suhete tasandil võivad sellised planeediseisud kaasa tuua kiivust, rivaalitsemist, üksteise ärakasutamist, lubadustest taganemist, veidrat ja teesklevat käitumist. Samas annab nädal parima võimaluse suhteid muuta ja värskendada.