***JÄÄR
Eriti just nädala teises pooles peaksid jälgima, et oleksid suhetes teistega viisakas ja taktitundeline. Kui oled aktiivne inimene ja suhted palju, võib sinu ja teiste vahel kergesti pingeolukord või isegi suurem konflikt tekkida. Kui sul on konkurente, siis nüüd võib nende tegevus uut hoogu juurde saada. Samab võimaldab Marsi-Uraani trigoon sul kergesti vabaneda kõikidest takistustest ja piiravatest asjaoludest. Romantilises plaanis on võnked üsna paljulubavad.

***SÕNN
Valitsev astroloogiline muster võimendab nii hirme ja kartusi kui ka soove ja lootusi. Sa võid kõikuda ekstaasi ja depressiooni vahel, olla kord põrgus ja siis jälle paradiisis. Sinu mõtetel ja mälupiltidel on nüüd suur vägi ja energia sees — seega visualiseeri vaimusilmas ikka positiivseid asju! Loo võimalikult neutraalne hoiak kõikide asjade ja suhete osas, ole eelkõige salliv — sa ei jõua kogu maailma armastada ja roosamanna ning südamekeste sisse ära uppuda, küll aga on su võimuses olla lihtsalt salliv ja mõistev.

***KAKSIKUD
Eelkõige just kõikides üks-ühele suhetes koged nüüd uusi värskeid tuuli — sulle nii vajalikku vaheldust on kerge leida. Satud rohkem kokkku selliste inimestega, kes aitavad sul üle saada surnud punktist ning kiirelt oma plaanidega edasi minna. Samas ole ettevaatlik riskide võtmisel — sul võib tekkida petlik õnnetunne, et kõik läheb kui lepase reega, ent tegelikult võid sattuda mingisse lõksutaolisse olukorda. Ka ära hetkel kiirusta muudatuste tegemisega — väljaarvatud juhul, kui oled muudatust juba kaua planeerinud.

***VÄHK
Su konkurendid nii töös kui eraelus on aktiivsed ja üritavad sulle kaikaid kodaratesse loopida. Paljud asjad ja ettevõtmised ei lähe nii, nagu sa neid algselt kavandasid. Samas võib mõni vana probleem või takistus ootamatult kas laheneda või kaotada lihtsalt oma aktuaalsuse. Paljud asjad, suhted ja ettevõtmised on muutuse faasis — võimalik, et hakkad ise asju teises valguses nägema ja seetõttu need justkui muutuksid. Tegelikult muutub vaid sinu enda suhtumine.