***JÄÄR

Võrreldes eelmiste nädalatega hakkab planeetide seis muutuma stabiilsemaks ja rahulikumaks. Uraani äkilised ja ettearvamatud võnked on endiselt nõrgalt tajutavad, kuid vähenevad pidevalt. Uued mõjud nädalas on kergus ja loomingulisus, millega suudad paljud probleemid lahendada. Sinus on ka rohkem mängulisust ja lõbusat seltskondlikkust, kuid sa ei pinguta sellega üle. Romantilises plaanis väga head võimalused!

***SÕNN

Nädala esimeses osas annavad tunda veel eelmise nädala mõjud. Kasuta uue nädala mõjusid selleks, et luua kindel vundament sellele, millega oled just parasjagu seotud. Nädal annab võimaluse tugevdada ja kindlustada seda, mis sulle meeldib ja mida sa naudid. Veenuse ja Saturni trigoon on aspekt, mis ühendab meeldiva (Veenus) ja stabiilse (Saturn). Intiimses sfääris on võnked samuti üsna kindlad ja selgepiirilised (väljaarvatud nädala esimene pool).

***KAKSIKUD

Nädal soosib ideede genereerimist, rääkimist, kirjutamist ja igasugust üleüldist kommunikatsiooni. Sul on häid mõtteid, mida suure tõenäosusega õnnestub ka konkreetsesse vormi valada. Lisaks lubab Merkuuri ja Veenuse jätkuv ühendus sul nautida kerget ja meeldivat suhtlemist, mis tänu Saturni positiivsele toetusele saab omakorda ka mingi konkreetse ja selge väljundi. Meeldiv kergus ja seltskondlikkus on harmoonias asjalikkuse ja vastutustundega.

***VÄHK

Päike liigub Vähis ja moodustab nädala esimeses pooles veel kvadraadi äkilise ja provokatiivse Uraaniga. Niisiis võib nädala esimene pool suures osas sarnaneda eelmise nädala omale. Päikese jätkuv trigoon Marsiga kindlustab sulle kõrge energiataseme ja edu armuasjade rindel. Nädala teine pool soosib rahaasju ja üldse elu praktilisemat poolt. Sobiks osta kallemaid või suuremaid asju-esemeid. Psühholoogilises plaanis saad aru, mida sa vajad ja mis on sulle tähtis.