***JÄÄR

Nädala esimeses pooles annab veel tunda Marsi ja Uraani vastasseis, mistõttu peaksid sundima end kannatlikkusele ja hoolikusele ning mitte alluma võimalikele provokatsioonidele. Samas on aeg soodne läbimurde saavutamiseks ning surnud punktist ülesaamiseks. Romantikarindel koged kirge ja sügavaid tundeid või siis toimub selles liinis soodne muudatus. Ühiskondlikus plaanis võid kogeda teatud vaimset survet ja mõjutamist.

***SÕNN

Veenuse asend on sinu jaoks igati soodne. Just kõikide üks-ühele suhete puhul naudid nüüd tavalisest suuremat kooskõla ja harmooniat. Kellestki võib olla olulist abi või oled selles abistaja rollis ise. Uute suhete (nii isiklike kui tööalaste) loomine oleks igati kasulik. Samas võid nädala esimeses pooles olla närviline ja rahutu. Töises tegevuses võivad asjad minna suunas, mida sa ei suuda ette näha.

***KAKSIKUD

Nädala esimeses pooles võid tunda vajadust olla vaba ja sõltumatu ning teha vaid seda, mis meeldib ja rahuldust pakub. Kipud võtma liiga suuri riske, tagajärgedele mõtlemata. Seevastu nädala teises pooles hakkab mõjuma juba Merkuuri-Pluuto ühendus (täpne seis laupäeval). See aspekt sunnib sind rohkem süvenema, asjad ei liigu enam nii kiiresti, kui ehk sooviksid. Sind võib hakata kummitama ka mingi mõte, millest enam lahti ei saa.

***VÄHK

Intiimsed või lihtsalt meeldivamat sorti suhted on algaval nädalal igati paljulubavas seisus. Eelistatud ongi just sellised suhted, kus on palju mängulisust ja lõbusaid momente. Seevastu kõik üks-ühele suhted, mis on sellised tõsised ja asjalikud, võivad võtta pingelisi pöördeid. Keegi võib sulle kuidagi survet avaldada või sinu käest midagi nõuda, esitada tingimusi jne. Seda eriti nädala teises pooles.