***JÄÄR

Miks mehed võivad endale teatud asju lubada ja mina mitte? Sinus võtab maad soov olla vaba ja sõltumatu ning mitte olla õrnem sugupool. Tahad end just isiklikus elus tõestada ja maksma panna. Paraku võid kergesti ületada selle piiri, kus õigus olla „mina ise“ võib mõne mehe jaoks lausa ehmatavalt või parimal juhul pealetükkivusena mõjuda. Ka su sõbrannadele võib tunduda, et tahad nende eest „kobedamad tüübid“ endale krabada…

***SÕNN

Jääras liikuv Veenus teeb kolmapäeval ühenduse Uraaniga ning neljapäeval kvadraadi Pluutoga. Samas on Veenus Jääras, mis Sõnnide jaoks on saladuste, varjatuse, aga ka alateadvuse ja hingesügavuste märk. Seega võib sul nüüd tekkida kisatus luua salasuhe või lihtsalt mõnes suhtes ebasiiralt ja teesklevalt käituda. Ka võib nädal tekitada olukorra, kus sinu ja su partneri vahel tekib konflikt soovi vahel olla vaba ja sõltumatu ja samas ka üksteisest hoolida.

***KAKSIKUD

Nädal on seda pingelisem, mida rohkem oled viimasel ajal looderdanud ja seanahka vedanud.

Igapäevatööga seotud kohustused ajavad nüüd närvi mustaks — eriti siis, kui oled kõik viimasele minutile jätnud. Seoses sellega on suur on oht teha kiirustades vigu või sattuda sellise info otsa, mis viib sind eksiteele ja laseb langetada ebaõige otsuse. Meeskonnatöös esineb tugevat konkurentsi.

***VÄHK

Sinus võib nüüd maad võtta soov kahmata endale midagi väärtuslikku ja hinnalist — vähesega tundub võimatu läbi ajada. Pinget ja konkurentsi võibki tekkida eelkõige mitmesuguste hüvede ja privileegide pinnalt — eriti just siis, kui omad ühiskonnas positsiooni ja sinust palju sõltub. Kui oled lihtne koduperenaine, ei pruugi mõjud üldse ilmnedagi — siis ilmnevad need pigem suhete tasandil — välja loob armukadedus, soov partnerit kontrollida jne.