***JÄÄR

Nüüd peaksid sa kõikides üks-ühele suhetes olema ettevaatlik ja taktitundeline. Keegi võib sind kas kuidagi provotseerida või tõmmata mingisse kahtlasse ettevõtmisse. Kui saad kellegiga tuttavaks, siis tasuks igaks juhuks kontrollida tema tausta — seda eelkõige ametlike kontaktide puhul. Kuid ka isiklikus plaanis võid ligi tõmmata selliseid isikuid, kes võivad sind kuidagi ära kasutada. Probleemiks võib olla ka armukadedus või siis see, et partner käitub veidralt ja ettearvamatult.

***SÕNN

Igasugune süvenemine ja keskendumine võib anda nüüd vägagi huvitavaid tulemusi. Argitöö ja muud kohustused, mis nõuavad suurt pühendumist, võivad nüüd kaasa tuua midagi meeldivat, mis võib olla samas ka ootamatu või ebatavaline. Võimalik, et leiad oma igapäevatöös uue võimaluse või meetodi, millest lõikad kasu. Samas võib töö ja lõbu omavahel veidralt põimuda — võimalik on nii armuafäär tööl või lihtsalt väga töises või mitteromantilises keskkonnas. Samas võib suureks probleemiks olla armukadedus.

***KAKSIKUD

Võimalik, et sul tuleb nüüd oma tahtejõudu kasutada, et vastu astuda võimalikele kiusatustele ja ahvatlustele. Mõte kergest rahast või mõnest muust ahvatlevast võimalusest võib panna sind võtma ebamõistlikke riske. Samas võibki sul olla rohkem juhuslikku õnne — nii et mõistlikkuse piirides võiks mõned lotopiletid küll osta. Intiimses plaanis võid kogeda vaheldusmisi nii taevast kui põrgut. Juhututvused on kerged tekkima, kuid just selles osas peaksid olema eriti ettevaatlik.

***VÄHK

Suurepärane nädal selleks, et oma kodus midagi muuta — seda nii peresuhete tasandil kui ka praktilises plaanis — näiteks mööblit ümber paigutades, mõnda tuba kaunistades jne. Samas peaksid jälgima, et lähisuhetesse ei tekiks armukadedust, üksteise süüdistamist, süütunnetega manipuleerimist ja muud sellist. Kasulikult (võimalikke pingeid leevendavalt) mõjuks see, kui kutsuksid külla mõne vandenõuteoreetiku või muidu kummalise tegelase, kes aitaks asju uue nurga alt märgata.