***JÄÄR
Marsi ja Jupiteri opositsiooni tõttu oled sa aasta viimasel nädalal arvatavasti üsna uljas ja entusiastlikus meeleolus — kipud ette võtma rohkem, kui suudad välja vedada.
Vana-aasta õhtul võid Kuu ja Marsi kvadraadi tõttu kergesti kaotada igasuguse mõõdu- ja taktitunde. Aga kindlasti oled just sina üks nendest, kes seltskonna „käima“ tõmbab. Kindlasti vajad aasta viimasel päeval enda ümber suuremat seltskonda, kus ei puuduks ka eksootika — paar indiaanlast, nõida või šamaani aastavahetuse seltskonnas — miks ka mitte?

***SÕNN
Sõnnide jaoks sobib vana aasta ära saata ning uus aasta vastu võtta omas kodus. Või siis hea sõbra kodus, kus rahvast ei oleks liiga palju. Vajad õige aastavahetuse tunnetuse saavutamiseks vaikust ja rahu, hubast ja kodust olemist. See-eest sööki-jooki peaks olema piisavalt — sulle ei meeldi põrmugi mõte, et märjuke saab kõige magusamal hetkel otsa või et keegi sööb sinu eest ära isuäratavad hõrgutised. Sulle nimelt ei meeldi süües-juues kiirustada ja enne sööd sa silmadega, kui suuga.

***KAKSIKUD
Aastalõpp sobib suurpuhastuse läbiviimiseks — seda nii asjade-esemete tasandil kui ka psühholoogilises plaanis. Viska minema kõik vana täni ja kola ning tee ruumi uutele asjadele ja inimsuhetele. Samas võib olla võimalik ka sunnitud muutus, millest sa just erilises vaimustuses ei ole. Sinu suhted oma sõbrannade ja sõpradega võivad kaasa tuua ootamatusi või lihtsalt veidraid sündmusi. Aastavahetusel pea alkoholiga piiri — võid selle mõju osas olla tavalisest tundlikum.

***VÄHK
2014 aasta viimane nädal võib kaasa tuua üllatusi — eriti just seoses partnerlusega. Keegi võib teha mõne ootamatu käigu, mis lööb su plaanid segi või lausa shokeerib. Samas on partnerid sulle nagu akulaadijad, mis su akud täis laadivad — kuid siin varitseb ülelaadimise oht! :) Rahalises ja materiaalses plaanis võid oma võimeid ja võimalusi kergesti üle hinnata — liialt kulutada või teha selles plaanis valearvestuse. Vana-aasta saada ära kindlasti koos sõpradega — samas ära lase end vaidlusse kiskuda.