***JÄÄR

Jääras liikuv Päike on opositsioonis liialdava ja piire ületava Jupiteriga ning kvadraadis võimuka, kontrolliva ja survestava Pluutoga. Selline kombinatsioon paneb sind aktiivselt tegutsema ja oma soove ja tahtmisi läbi suruma. Paraku võid kergesti minna üle piiride ja kellegiga konflikti sattuda. Kindlasti peaksid püüdma jääda mõõdukuse raamidesse ning säilitama taktitunde.

***SÕNN

Uus nädal võib sinus kummalist rahutust ja ärevust tekitada. Pingeaspektides Päike on Jääras, mis Sõnnide jaoks on hingesügavuste, alateadvuse, saladuste, varjatuse ja müstika solaarmärk. Seega võid oma hinges vägagi erinevaid lainetusi läbi elada — võimalik on nii ekstaatiline vaimustus kui ka ängistus ja kurbus. Ja kui sul on mingeid saladusi või tahad midagi varjata, siis nüüd ole ettevaatlik — asi võib avalikuks tulla!

***KAKSIKUD

Jälgi seda, et sa end ühiskondlikus plaanis üle ei hindaks, ega võtaks ette midagi sellist, mis võib su mainet ja prestiiži kahjustada. Samuti võib nädal kujuneda väga pingeliseks juhul, kui pead tegema aktiivset meeskonnatööd mingis rühmas või grupis. Sinu ja su grupiliikmete vahel võib tekkida justkui mingi üksteise ületrumpamine — tegutsete eri suundades ja seetõttu ei teki vajalikku sünergiat.

***VÄHK

Algav nädal võib olla üsna pingeline ja murranguline. Seda eriti juhul, kui oled vajalikele muudatustele vastu seisnud. Nüüd võib tekkida olukord, kus mingit muutust või sulle tundmatut ja uut asja ei saa enam edasi lükata. Aktuaalseks võib ka muutuda igasugune konkurents ja võimuvõitlus. Teine variant on see, et võtad lihtsalt liiga palju ette või hindad oma võimeid ja võimalusi üle. Või siis keskendud valedele asjadele.