***JÄÄR

Laupäevane Marsi-Uraani kvadraat muudab nädala vibratsioonid sinu jaoks üsna rahutuks ja ettearvamatuks. Asjad ei puugi üldse nii minna, nagu sa planeerisid. Eriti tuleks vältida kõiki kinnisvaradega seotud ettevõtmisi, samuti kolimist. Küll aga võiks oma majapidamises uuendusi teha, midagi muuta. Samas ole ettevaatlik tule, gaasi ja majapidamistehnikaga. Suhete osas hoidu vaidlustest ning ära lase end provotseerida.

***SÕNN

Nädala teine pool on üsna soodne kõigeks, mis seondub koduste suhete ja majapidamisega — samuti on soositud ka armuasjad, aga vaid juhul, kui tegemist on vana püsipartneriga. Uued suhted võivad tuua kiire pettumuse või kannatada liigse mõistusepärasuse all. Samas annab nädal sulle hea võimaluse programmeerida ümber oma mõtlemine ja näha pärast seda asju täiesti uue nurga alt.

***KAKSIKUD

Merkuur on ühenduses Päikesega ja trigoonis Saturniga. Selline seis mõjub üsna stabiliseerivalt ja rahustavalt — seda õnneks, sest Marsi ja Uraani vibratsioonid tekitavad seevastu üsna rahutuid ja ettearvamatuid olukordi — eriti just praktilises plaanis. Seega ole tähelepanelik ja hoolikas ostes näiteks kallist ja keerulist tehnikat. Samuti tuleks sul hoiduda nii laenu andmisest kui ka võlgu võtmisest.

***VÄHK

Vähis liikuv Marss teeb kvadraadi mässumeelse ja ettearvamatu Uraaniga. Seega ole valmis olukordadeks, mis ei pruugi olla tavalised või võivad sind isegi šokeerida. Kuid positiivsel juhul oled nüüd võimeline tegema radikaalseid muudatusi palju kergema vaevaga, kui see sul tavaliselt õnnestub. Kui oled puhkusel ja suhtled vähe, siis võib nädal mööduda siiski üsna rahulikult. Kui aga oled konkurentsi-olukorras, võidakse püüda sinu positsioone kõigutada.