*** JÄÄR
Merkuuri-Marsi ühenduse opositsioon Pluutoga muudab nädala sinu jaoks pingeliseks, ent ka suuri võimalusi sisaldavaks. Paljud kohtumised ja olukorrad võivad kujuneda pingelisteks, mistõttu võib kergesti tühjast tüli tõusta. Samas oled sa äärmiselt läbilöögivõimeline ning suudad ennast just ühiskondlikus plaanis maksma panna — kuid siin on oht üle pingutada ning tõmmata endale kaela rivaalide ja konkurentide viha.

*** SÕNN
Algaval nädalal tuleks sul hoiduda vaidlustest ja oma ideede teistele pealesurumisest. Ja ka vastupidi — ära lase oma ajusid pesta, vaid säilita iseseisev mõtlemine! Ja ära mõtle üle — näe ikka lahendusi, mitte probleeme. Kui teed vaimset tööd, siis anna ajule puhkust ka füüsilise tegevuse näol. Suhete liinis ja romantilises plaanis pead ehk tegema keerulisi valikuid. Hoidu armukadedusest!

*** KAKSIKUD
Merkuuri ja Marsi ühendus võib muuta nädala sinu jaoks üsna kiireks ja närviliseks. Võid tunda suuremat vajadust tarbida, osta, kulutada — kusjuures sellega võib kaasneda äärmuslike olukordi või sünnivad sellest pinnalt vaidlused ja konfliktid. Keeruka tehnika puhul on suur võimalus saada defektiga toode. Samas soosib nädal asjade parandamist, puhastamist, uuendamist. Hea nädal ka vanu asju üle vaadata ja vajadusel teha vigade parandust.

*** VÄHK
Vähis olev Merkuuri-Marsi ühendus on opositsioonis Pluutoga. Niisiis pane oma vaim valmis selleks, et sinu vastas tugevnevad need jõud ja energiad, kes üritavad sulle mingil viisil survet avaldada. Ka ise võid mõnes olukorras üle reageerida ja korraldada mõne dramaatilise stseeni.

Samas on selline seis lausa suurepärane ka selleks, et võtta kokku nii oma vaimu- kui ka füüsiline jõud ja sooritada oluline läbimurre.