***JÄÄR

Nüüd tasuks olla ettevaatlik olukordades, kus sul puudub asjast selge ülevaade. See, mida sa ei näe ega kuule, võib sulle sekeldusi kaasa tuua. Võimalikud on nii asjade-esemete kaotamised kui ka salasepitsused ja intriigid. Samuti võib sinuni jõuda infot, mis viib sind eksiteele. Eriti just nädala esimeses pooles võid vastu võtta otsuse, mis on sulle kahjulik või mis kahjustab mingil viisil su mainet.

***SÕNN

Kui suudad oma võimeid ja võimalusi realistlikult hinnata, võib nädal sulle igati kasulikuks osutuda — eriti just sotsiaalses ja ühiskondlikus plaanis. Sulle võidakse teha mõni hea pakkumine, millest peaksid kinni haarama. Samas võid lasta end pimestada kellegi lubadustest ja lasta end tõmmata ettevõtmisse, millest sul jõud lihtsalt üle ei käi. Romantilises plaanis oled sinisilmne ja ülemäära mõjutatav.

***KAKSIKUD

Rutiin ei ole kindlasti see asi, mida sa nüüd naudid. Vajad hetkel erilisi elamusi, midagi sellist mis stimuleeriks su vaimu ja paneks elule värskema pilguga vaatama. Kui vähegi võimalik, mine kuhugi eksootilisse paika, külasta näitusi või kontserte. Otsi üles mõni oma veidrikust vandenõuteoreetik ja uuri temalt uusi uudiseid maailma asjade kohta. Samas on oht sattuda mõne kummalise idee või veendumuse mõju alla, mis võib sind just praktilistes asjades valele teele juhatada.

***VÄHK

Vajad nüüd rohkem vaimutoitu või lihtsalt eksootilisi elamusi — paha ei teeks väike reis sinna, kus sa pole varem käinud, naudi kauneid kunste, tegele millegi erilise ja müstilisega. Samas võid äri- ja rahaasjades olla liialt subjektiivne ja võtta vastu vale otsuse. Intiimses liinis vajad samuti midagi olulist „hingele”, mistõttu sul võib oma partneriga (juhul, kui ta on fantaasiavaene ega suuda midagi erilist välja mõtelda) ebakõlasid tekkida.