***JÄÄR

Algav nädal annab sulle hea võimaluse teha seda, mida su hing ihaldab. Kerge on leida vaheldust ning olla seal, kus sa olla tahad. Võimalik, et kohtud sellise inimesega, kellest sul hiljem on palju kasu ja abi. Samas võid nüüd olla ka süüdimatult otsekohene ning võtta liigseid riske. Kuid romantikataevas paistavad tõeliselt kirkad tähed — nii et ole valmis kohtumiseks, mis sul jalad nõrgaks võtab.

***SÕNN

Algav nädal pakub sulle suurepäraseid võimalusi just kodu ja perega seonduvas. Võid parandada oma suhteid lähedastega või teha efektiivseid muudatusi oma koduses majapidamises. Hea nädala ka kõigeks, mis seondub kinnisvara, toiduainete või traditsioonidega. Võimalik, et hindad positiivses võtmes ümber mõne minevikusündmuse ja hakkad asja helgemates toonides nägema.

***KAKSIKUD

Merkuuri ja Neptuuni neljapäevane opositsioon vajutab oma pitseri tervele nädalale. Seega ole valmis üsna kaootiliseks ja segaseks ajaks, mil võivad üles kerkida mitmesugused keerulised asjaolud. Loomingulises plaanis on nädal üsna soodne, kuid just ärilises-rahalises liinis on võimalikud segadused, arusaamatused, üksteisest möödarääkimised. Eriti tuleks vältida kinnisvaratehinguid, kolimist, samuti juriidiliselt siduvate lepingute sõlmimist.

***VÄHK

Elu praktiline ja materiaalne pool või nüüd tuua positiivseid üllatusi. Igati hea nädal suuremateks läbimõeldud ostudeks ning ka laiemas plaanis millegi hankimiseks. Psühholoogilisel tasandil hakkad ehk tähele panema uusi asju, mis tunduvad sulle olulised ja väärtuslikud. Või muutuvad su vanad väärtushinnangud selliseks, et neid on kergem sobitada tänasesse päeva.