***JÄÄR

Teisipäevast neljapäevani kestev Marsi-Saturni poolkvadraat võib sul hoo maha võtta — eriti juhul, kui oled olnud kiirustav ja pole asju piisavalt läbi mõelnud. Need päevad on mõeldud poolikute tööde lõpetamiseks, mitte uute alustamiseks. Kuid nädal tervikuna soosib muutusi, uuendusi, uuele „levelile” jõudmist. Laupäeval ja pühapäeval tasuks silmad-kõrvad lahti hoida, et mitte mõnda intsidenti sattuda.

***SÕNN

Jätkuvalt soosib nädal kõiki üks-ühele suhteid, kokkuleppeid, koostöö alustamist jne. Kõige selle juures peaksid siiski jälgima, et kõik oleks aus, selge ja konkreetne. Keegi, kellega kohtud, võib võtta endale sellise rolli, mis ei pruugi olla siiras. Seega tee endale selgeks, kellega tegemist teed. Nädala esimene pool soosib aga eelkõige romantilist partnerlust, ka on kergem leida vaheldust.

***KAKSIKUD

Töö ja tervisega seonduv on endiselt heas seisus. Seega kasuta nädalat selleks, et vajalike töödega ühele poole saada. Vältima peaks nii ületöötamist kui ka laisklemist. Laiemas plaanis sobib nädal mingi kindla süsteemi loomiseks ning põhjalikuks detailidesse süvenemiseks. Nädal sobib ka kokkupuutumiseks loomade ja loodusega laiemalt. Romantilises plaanis võib nädala esimene pool olla üsna kirev.

***VÄHK

Suurepärane nädal neile, kes ei pea tööd rabama ja saavad endid vabamalt tunda. Nädal annab sulle võimaluse end meeldival viisil välja elada ja teha seda, mida hing ihaldab. Nädala vibratsioonid on sinu jaoks kerged ja mängulised. Ent kui sul on palju tööd, siis võib sul olla raske end distsiplineerida. Romantilises plaanis on igati head väljavaated, ent siin ei tohiks võtta mingeid riske ja käituda tuleks vastutustundlikult.