***JÄÄR

Uus nädal soosib kaugemate tulevikuplaanide tegemist ning uute sihtide seadmist. Nüüd on õige aeg visualiseerida kõike seda, mida sa tahad saavutada. Ka on kõik uus ja originaalne nüüd edu aluseks — seega võta ette midagi sellist, mida sa pole varem teinud. Meeskonnatöös annab nädal sulle hea võimaluse juhtimine enda kätte haarata. Armuasjade liinis on samuti võimalused väga head. Kolmapäeval ja neljapäeval ettevaatust liikluses ja ohtliku tehnikaga!

***SÕNN

Suurepärane nädal neile, kes on ühiskondlikult aktiivsed või kellel on kavas midagi suurt ja olulist käima lükata. Aeg soosib laiaulatuslikku organiseerimist, initsiatiivi haaramist ja uute sihtide seadmist. Sinu suhted nendega, kes sinu üle võimu omavad, peaksid olema head. Seega on õige aeg minna oma bossi jutule ja rääkida talle oma visioonidest. Kolmapäeval ja neljapäeval ole valvas võimalike varguste suhtes. Ka asjade kaotamise oht.

***KAKSIKUD

Nädala mõjud on avardavad ja vabastavad. Sul võib avaneda mingi täiesti uus kanal just vaimses mõttes — hakkad nägema asju täiesti uue nurgal alt. Kõik uus ja huvitav toob sulle nüüd kasu. Õpingud, reisimine, kõik välismaaga seonduv — kõik see on väga heas seisus. Siiski peaksid jälgima, et sa end asjata ei killustaks ega võtaks ette midagi, mis käib sul üle jõu. Sõprus ja armastus võivad nüüd rohkem omavahel seotud olla.

***VÄHK

Algav nädal soosib kõiki neid, kes kavatsevad midagi muuta, ümber kujundada, parandada vanu vigu ja möödalaskmisi. Ka on nüüd võimalik viia tasakaalu tööasjad ja isikliku eluga seonduv. Sinu karjääri või muu ühiskondliku tegevusega seonduv on faasis, kus on võimalik astuda suur samm edasi. Ka on isiklik ja ühiskondlik nüüd rohkem omavahel seotud. Koduses majapidamises võiksid samuti ette võtta midagi suurt ja laiaulatuslikku.